Kent Haberleri

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun

Altında son durum merak ediliyor. Ons altın bugün 1864 dolardan işlem görürken Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun! Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor

Altın fiyatlarında dalgalı seyir haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, ani iniş çıkışlar sergilemeye devam ediyor. Bugün de altın fiyatları güne düşüşle başlarken gün içinde bir miktar yükselişe geçti. Yatırımcılar ise altın fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini merak ediyor.

Altının piri İslam Memiş zirve için tarih verdi! O tarihte asıl fırtına kopacak! Herkes hazır olsun!

ALTINDA ZİRVE TARİH!

İslam Memiş, altın fiyatları için zirve tarihi açıkladı. Memiş yatırımcıları uyararak şu ifadeleri kullandı: ''yıllık öngörülerimi ifade ediyorum. Bir değişiklik yok. 1200 TL, 1280 TL, 1350 TL, 1450 TL ve 1550 TL rakamlarını bekliyorum.

Özellikle agresif yükselişleri hazirandan sonra bekliyorum. Gram altın  fiyatında, yarın olabilir, pazartesi olabilir, düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum. Kısa vadeli düşüşlerin de kalıcı olmayacağını tahmin ediyorum. Dikkat etmekte fayda var.''dedi.

Memiş, ons altın için öngörülerini açıklarken: '' Biz orta ve uzun vadeli bir yatırımcı olduğumuz için artık 1850 dolar altına bakmıyoruz, 2000 dolar üzerindeki ataklara bakıyoruz.

O yüzden de beklemeye devam ediyoruz. Biz 2023 yılı için altın tarafında alım işimizi bitirdik.'' ifadelerine yer verdi. 

Son dakika altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç lira? Yarım altın kaç TL? Son dakika altın fiyatları 10 Şubat 2023.

ALTINDA SON DURUM 10 ŞUBAT 2023

10 Şubat Cuma günü altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı an itibariyle 1864 dolar oldu. Gram altın fiyatı 1149 lira, çeyrek altın fiyatı 1879 lira, yarım altın fiyatı 3758 lira, tam altın fiyatı ise 7486 lira, Ata altın fiyatı ise 7678 lira seviyesinden işlem görüyor.

Gram altının 1.200 TL olacağı tarih belli oldu! Altın Kahini İslam Memiş son noktayı koydu! Acil planınızı yapın

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan koşun hemen bakın! 10 Şubat 2023 altın fiyatları