Kent Haberleri

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı

Milyonlarca yatırımcı altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Yatırımcılar ''altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi? Altın fiyatları ne kadar olacak?'' sorusunun yanıtını araştırıyor.

Altının rotası belli oldu! Altın dehası İslam Memiş resmen rakam açıkladı! Bu rakamı görenler kendini yerden yere attı.

ALTININ ROTASI BELLİ OLDU!

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başlarken gram altın bugün 1148 TL'den işlem görüyor. 

Analistler geçtiğimiz hafta ABD'de açıklanan makroekonomik verilerin ardından altın fiyatlarının düşüşüne dikkat çekti. Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in gelecek iki toplantısında 25 baz puan artışına kesin gözü ile bakılırken, haziran ayında da faizleri yüzde 25 baz artırması planlanıyor. Bu beklenitlerl birlikte altın fiyatlarındaki yükselişler sınırlı kaldı. 

 

Analistler ons altın fiyatında 1820 doların destek 1860 doların direnç konumunda bulunduğunu belirtti. Altın fiyatlarında şubat ayı içerisinde düşüşlerin olacğaına dikkat çeken analistler, altın almak isteyenler için alım fırsatının devam ettiğini söyledi.

Altın Kahini İslam Memiş yatırımcıları uyararak altında bu düşüşlerin kalıcı olmadığını söyledi. İslam Memiş altın fiyatlarının tekrar yükselişe geçeceğini ve haziran ayından sonra 1450 TL seviyelerine ulaşacağını söyledi. 

Son dakika altın fiyatları ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Gram altın kaç TL? Çeyrek altın bugün ne kadar? Yarım altın, tam altın kaç lira oldu? Son dakika altın fiyatları.

SON DAKİKA ALTIN FİYATLARI!

Son dakika altın fiyatları altın alıp satmak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Yarım ve tam altın fiyatı ne kadar oldu? soruları merak ediliyor.

 

Altının ons fiyatı bugün 1833 dolar olurken gram altın fiyatı 1148 TL, çeyrek altın fiyatı 1877 TL, yarım altın fiyatı 3754 TL, Tam altın fiyatı 7458 TL fiyatından işlem görüyor.

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olan acilen baksın! 21 Şubat 2023 canlı altın fiyatları 

Dolar 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Yer yerinden oynadı! Dolar borcu olanlar yandı! Hemen bakın