Kent Haberleri

Altının yerle yeksan olacağı tarih peş peşe açıklandı! Gram altını olanlar adeta buz kesildi! Hemen bakın!

Altının yerle yeksan olacağı tarih peş peşe açıklandı... Gram altını olanlar adeta buz kesildi... Hemen bakın...Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığını kaydeden İslam Memiş, bu kez net bir tarih ve gün vererek özellikle gram altın yatırımcılarını uyardı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altın ve gram gümüş için yeni tahminlerini paylaştı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı açıklamaların yatırım tavsiyesi olmadığını kaydeden İslam Memiş, bu kez net bir tarih ve gün vererek özellikle gram altın yatırımcılarını uyardı.

Altının yerle yeksan olacağı tarih peş peşe açıklandı... Gram altını olanlar adeta buz kesildi... Hemen bakın...

Haber Global'de yer alan habere göre, yatırım araçlarının tam sınır noktada, göbek noktada olduğunu söyleyen Altının Efendisi İslam Memiş, piyasaların bir hikayeye ihtiyacı olduğunu ve en yakın bahanenin de Fed olduğunu söyledi.

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş, "Önümüzdeki hafta Fed fiyatlaması biraz daha konuşulur" dedi ve devamında da "15 Şubat'a dikkat edelim!" uyarısını yaptı.

Altının yerle yeksan olacağı tarih peş peşe açıklandı... Gram altını olanlar adeta buz kesildi... Hemen bakın...

ALTININ YERLE YEKSAN OLACAĞI TARİH PEŞ PEŞE AÇIKLANDI

Altının Efendisi olarak bilinen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, folar tarafında konuşulacak çok şey olmadığını ve stabil devam ettiğini söyleyerek, döviz tarafında çok düşüşe izin verilmeyecek gibi bir izlenim olduğunu belirterek, "Ama açıklamalara bakıyorum. İhracat tarafı, işsizlik gibi söylemler var. Ekranlarda 18.80 olsa da serbest piyasalarda 19 lira üzerinde bir kur var." dedi.

Yaptığı açıklamada gram altın TL fiyatının 1163 ekranlarda ama serbest piyasalarda 1178-81 lira aralığında olduğunu söyleyen İslam Memiş, son iki haftadır uyarıları olduğunu söyledi.

Altının yerle yeksan olacağı tarih peş peşe açıklandı... Gram altını olanlar adeta buz kesildi... Hemen bakın...

Açıklamasında ons altında 1940 dolar seviyesi görüldüğünü ama 1850-1950 bant aralıklarını takip ettiğini söyleyen İslam Memiş, Şubat ayının 15'ine kadar satışlar olabileceğini ve dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti.

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı! Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi! Hemen bakın

SSK, BağKur ve Emekli Sandığı emeklilerine resmen soğuk duş! Tek tek açıklandı, duyan emeklinin dünyası karardı!

Altının efendisi İslam Memiş son tahminini resmen açıkladı! Gram altını olanlar adeta bir yaşına daha girdi! Hemen bakın