Altın & Gümüş

Altının yıl sonu göreceği rakam! Analistler son 3 ay diyerek uyardı! Acilen bakın, çok önemli!

Altının yıl sonu göreceği rakam! Vatandaşlar ne yapacağını şaşırırken, analistlerden peş peşe açıklama geldi. Analistler, gram altının yıl sonunda geleceği seviyeyi kamuya duyurdu. İşte detaylar...Altın fiyatlarındaki dalgalanmalardan sonra pek çok kişi "Gram altın alalım mı? Altın bozduralım mı? Altına yatırım yapılır mı?" gibi soruların yanıtını aramaya başladı

FED'in faiz kararının ardından piyasa faaliyetlerinden etkilenen birçok kişi altın gramının gelecekteki seviyesini sorgulamaya başladı. Altın fiyatlarındaki dalgalanmalardan sonra pek çok kişi "Gram altın alalım mı? Altın bozduralım mı? Altına yatırım yapılır mı?" gibi soruların yanıtını aramaya başladı. Vatandaşlar sorularına cevap ararken, Analistler; gram altının yıl sonunda geleceği seviyeyi kamuya duyurdu. Gram altın sene sonunda öyle bir rakamı görecek ki, "Ah bee!" diyeceksiniz.

 

 

ANALİSTLER AÇIKLADI! GRAM ALTIN YIL SONUNDA O RAKAMI GÖRECEK!

Türkiye'nin önde gelen analistleri altının 3 ayda göreceği rakamları tek tek açıkladı. Analistlere göre; bir gram altın 3 ay içinde en az 1.200 lirayı görecek. Faiz kararının ardından bazı analistler yıl sonunda bir gram altının fiyatının bin 450 lira ve bin 500 lira olacağını söylüyor.

Analistlere göre; bir gram altın yıl sonunda maksimum 1500 lirayı görebilir. 2023'te daha fazlasının geleceğine inanan analistler, yıl sonunda sonunda altın yatırımı yapanlarını çok kazanacağını belirtti.

25 EYLÜL 2022 GRAM ALTIN FİYATLARI

25 EYLÜL 2022 ÇEYREK ALTIN FİYATLARI

25 EYLÜL 2022 YARIM ALTIN FİYATLARI

25 EYLÜL 2022 TAM ALTIN NE FİYATLARI

25 EYLÜL 2022 ATA ALTIN FİYATLARI

25 EYLÜL 2022 GREMSE ALTIN FİYATLARI

Dolar Aralık'ta kanatlanıp uçacak! Analistler peş peşe rakam verdi!
Altın 6 gün sonra bu kadar olacak! Analistler art arda açıkladı! Hemen bakmayan, bin pişman!
Dolar bir hafta sonra bu kadar olacak! Analistler teker teker açıkladı! Hemen bakın, sonra pişman olmayın!