Kent Haberleri

Altınkemer Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanmak üzere!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, alt yapısı, üst yapısı ve sahilleriyle hızla yaz aylarına hazırlanan Karamürsel’de incelemelerde bulundu.

İbrahim  Karaosmanoğlu, yapımı tamamlanma aşamasına gelen Altınkemer Kültür Merkezi’ni de inceledi. Başkan Karaosmanoğlu, kültür merkezinin Mavi Bayraklı plaja sahip Karamürsel’de yeni bir cazibe merkezi oluşturacağını söyledi.


ALTINKEMER KÜLTÜR MERKEZİ

Bu yaz Karamürsel’in cazibe merkezi haline gelmesi beklenen Altınkemer Kültür Merkezi’nde sona gelindi. Merkezin iç teşrifatı tamamlanırken, dışında ise otopark alanında çalışmalar devam ediyor. Karamürsel’de incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarla ilgili Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Yazıcı ve Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay’dan bilgi aldı. İncelemeler sırasında AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Ahmet Türkel de hazır bulundu.


BAŞKAN İNCELEME YAPTI

Karamürsel’in Mavi Bayraklı Altınkemer sahilinin hemen yanında inşa edilen kültür merkezi, sıra dışı mimarisiyle de dikkat çekiyor. Altınkemer Kültür Merkezi, Karamürsel’de sosyal ve kültürel programlara ev sahipliği yapacak. Hizmete girmesiyle birlikte Karamürsel ve çevre halkının gözbebeği olması beklenen kültür merkezinde incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu, çalışmalarda gelinen son noktaya ilişkin yetkililerden bilgi aldı.




TERASTAN KÖRFEZ MANZARASI


Başkan Karaosmanoğlu’na merkezin iç teşrifatıyla ilgili olarak salon kısmının tamamlandığı, konferans salonunun koltuklarının yerleştirildiği, ikinci kattaki kurs sınıflarının hazır hale getirildiği bilgisi verildi. Başkan Karaosmanoğlu ile beraberindekiler, Mavi Bayraklı Altınkemer Plajı’nın da görülebildiği terastan ise eşsiz körfez manzarasını seyretti.


SAHİLDE HALKLA SOHBET

Karamürsel sahili boyunca yürüyen ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, deniz kenarında dolaşmaya çıkan ailelerle sohbet etti. Çevre sakinlerine Karamürsel’e ayrı bir önem verdiklerini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, düğün, seminer gibi kültürel ve sosyal ihtiyaçların karşılanacağı Altınkemer Kültür Merkezi’nin yakında hizmete gireceğini ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu, Altınkemer Kültür Merkezi’nin çok amaçlı kapalı salon ve açık alanıyla Karamürsel halkının ihtiyaçlarını karşılayacağına değindi.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi