Kent Haberleri

Altınordu Sosyal Tesisleri Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’da 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak tenis kortları ve sosyal tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu’da 28 bin metrekarelik alan üzerine kurulacak tenis kortları ve sosyal tesis inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Peyzaj çalışmasına başlanılan tesisin Ekim ayında hizmete açılması bekleniyor.

 

Ordu’da 6 adet yeni tenis kortunun yapım çalışmasının sürdüğünü ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Yaptığımız bu proje ile tenisçilerimizin başarısını taçlandıracağımız gibi Ordumuzu da tenis spor dalının merkezi hâline getirecek” dedi

 

SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Başkan Enver Yılmaz, “Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’nde inşa edilen tenis kortları ve sosyal tesis projesinin çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Ordumuz, son yıllarda tenis spor dalında önemli yol aldı. Teniste önemli başarılara imza atabilecek sporcuların yetişmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak, önemli bir projemizi de hayata geçiriyoruz. İlimizde 6 adet yeni tenis kortunun inşasına devam ediyoruz. Bu ve benzeri çalışmalar, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduğumuzu, bundan sonra da olmaya devam edeceğimizi gösteriyor” dedi.

 
TENİS KORTU EKİM AYINDA HİZMETTE

 

Ordu’nun tenisteki başarısı ve tenis sporcularının sayısını artıracak projenin son durumu hakkında bilgi veren Başkan Yılmaz, “Açık akrilik tenis kortu asfalt kaplaması dökülen tesisin tel çit imalatlarının yüzde 80’i, açık toprak tenis kortunun dolgu işlemi ve tel çit imalatının yüzde 85’i tamamlandı. Sosyal tesis binasının kaba inşaatı, iç ve dış sıva işlemi tamamlanırken seramik çalışmasına başlandı. Kapalı tenis kortu çelik imalatının ise yüzde 95’i ve beton işleri tamamlanırken projede peyzaj çalışmasına başlanıldı. Başarılı sporcuların yetiştirilmesine katkı sağlayacak tesisi Ekim ayında hizmete açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

PROJE 28 BİN METREKARELİK ALANI KAPSIYOR
 

Toplam 28 bin metrekarelik alan üzerinde inşası sürdürülen proje kapsamında 2 adet açık toprak tenis kortu, 2 adet kapalı akrilik tenis kortu, 2 adet açık akrilik tenis kortu, otopark alanı, açık fitness alanı, çocuk oyun alanı, sosyal tesisler, restoran-kafe, dinlenme alanları, yeşil alanlar ve spor kampüsü bulunuyor.



Ordu Büyükşehir Belediyesi