Konut

Altınsaray Konutları'nda teslimler bu yıl sonunda!

Ankara'da son dönemlerde yaptığı konutlarla inşaat sektöründe marka isimlerden olan Özoğlu Özbay Grup ve inşaat sektöründeki ürün çeşitliliği ile fark yaratan Gökdemir Grup ortaklığı ile yapılan Altınsaray Konutları farkını hissettirmeye başladı.

ETİMESGUT Ahimesut bölgesinde 151 konutlu Rüyamkent Evleri projesine başlayan ve 1,5 sene içinde teslim edip müşteri memnuniyetini sağlayan ortaklık şimdi aynı bölgede Altınsaray Konutları ile aynı kalite ve memnuniyeti yaratacaklarının müjdesini verdiler. 



KALİTELİ MALZEME ÖN PLANDA 

Firma Müdürü Veli Özoğlu ile Altınsaray Konutları hakkında yaptığımız sohbette konutlar hakkında bilgi aldık. 89 daire ve iki bloktan oluşan konutlar 300 ile 350 Bin arası katma ve cephesine göre değişen fiyatları olmasına rağmen talebin çok olduğunu belirten Veli Özoğlu "Altınsaray Konutlarımız gerçekten son derece kaliteli malzeme ve işçilikle yapılmış konutlarımız Ahimesut Bölgesinin yıldızı olmaya hazır" dedi. 




2015'İN SONUNDA İNŞAATLAR HAZIR Yaptıkları evler hakkında bilgi veren Özoğlu "Tüm daireler aynı büyüklükte olup 4 oda bir salondan ibarettir. Evlerin en dikkat çeken özelliği çok büyük balkonlarının oluşudur. Kışın ve yazın istenildiği gibi kullanılacak balkon müşterilerimiz tarafından en dikkat çeken bölüm oluşturmaktadır. Müşteri örnek dairemizi gezdiklerinde kaliteli olarak kullanılan malzemeleri ve modernliği görünce gözü kapalı almayı tercih ediyor. Aynı zamanda konum olarak ta Ahimesut Mahallesi'nin göbeğinde Bağlıca ve Etimesgut arasında kalan bölüm olduğu için fiyatlar çok makul geliyor. 2014 yılının sonunda başladığımız bu inşaatımızı 2015 yılının sonunda bitirip teslimi edeceğiz" dedi. 




"ÖZGÜR YAŞAM ALANLARIYLA MARKA OLACAĞIZ" 

Özoğlu yaptıkları inşaatlarla ilgili ayrıca "Bu konutların özelliği günümüzde yatırımcılarına %50'ye varan bir getiri sağlamış olmasıdır" dedi. 1986 bu yana yaptıkları inşaatların ses getirdiğini belirten Veli Özoğlu Etimesgut'un sürekli gelişip sürekli göç almasından dolayı talebin de sürekli olmasını sağladığını belirtti. Bu inşaat bitimiyle Bağlıca, Ahimesut ve Sincan'da olmak üzere toplam 360 dairelik bir konut projelerimiz daha var. Bu yıl içinde başlayacağımız bu projelerimizi 2016 yılının sonunda teslim etmeyi düşünüyoruz diyen Veli Özoğlu, "Vizyonlarının farklı düşünen ve yenilikçi yapısı ile bir konut markası haline gelmek olup hedeflerinin Yüksek yaşam kalitesi, özgür yaşam alanları ve yatırım değeri sunan konut projelerini hayata geçirip hayatınıza tarz katmak için yeni projeler yapmaya devam edeceğiz" dedi. 



Anadolu