Yeni Projeler

Altunizade Aykonakları'nda teslimler Ağustos 2025'te! 

Altunizade Aykonakları'nda konut teslimleri Ağustos 2025'te yapılacak. Peki Altunizade Aykonakları'nda konut fiyatları ne kadar? 

Altunizade Aykonakları, İstanbul Anadolu Yakası'nın kalbinde, Üsküdar Altuniza'de de hayata geçiriliyor. Armağan Yapı imzasıyla yükselen proje 23 bin 803 metrekarelik bir alanı kapsıyor. 

Üstün tasarım ve konforu bir araya getiren Ay Konakları'nda 180 adet konut bulunuyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+2 konut tipleri yer alıyor. 

Altunizade Aykonakları'nda konut teslimlerinin Ağustos 2025'te yapılması planlanıyor. 

Altunizade Aykonakları'nda yer alan 1+1'lerin büyüklükleri 54, 2+1'lerin büyüklükleri 72, 3+2'lerin büyüklükleri de 145 metrekareden başlıyor. Projede 4+2 dubleks daireler de yer alıyor. 

Spor alanları, çocuk oyun parkları ve sosyal aktivite alanlarına yer verilen projede, geniş yeşil alanlar bulunuyor. Ev sahiplerine keyifli zaman geçirmeleri için farklı bir yaşamın kapılarını aralayan projede, 7/24 güvenlik hizmeti de bulunuyor. Ayrıca, projede özel hizmetler ve kapalı otopark alanı da sunuluyor. 

İstanbul Boğazı'na olan yakınlığıyla prestijli bir yaşam alanı sunan Altunizade Aykonakları'nda, geniş pencereler, ferah balkonlar ve çağdaş iç mekan tasarımı dikkatleri çekiyor. Proje, Altunizade'nin merkezinde, şehrin ana arterlerine kolay erişim sağlayacak bir lokasyonda yükseliyor. 

Altunizade Aykonakları projesi, Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastanesine, Üsküdar Devlet Hastanesi'ne yakın konumda hayata geçiriliyor. 

Projenin yakın çevresinde farklı marketler, Capitol AVM, Üsküdar Üniversitesi yer alıyor. 

AY KONAKLARI TEMMUZ 2024 FİYAT LİSTESİ 

Altunizade Aykonakları projesinde yer alan konutların fiyatları 8 milyon Türk Lirası'ndan başlıyor.Projede yer alan konutların satış fiyatları 32 milyon TL'ye kadar yükseliyor.

Pastoral İstanbul'da villaların fiyatları 42 milyon 500 bin liradan başlıyor! 

Tahincioğlu Nidapark Ataşehir'de yüzde 30 indirim fırsatı!

Ege Yapı Orman Ormanyaka'da yüzde 10 peşinatla 48 ay vade fırsatı!