Yeni Şirketler

Altuntaş İnşaatçılık İş Makinaları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altuntaş İnşaatçılık İş Makinaları ve Ticaret Limited Şirketi, Hava Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım'da Sancaktepe, Paşaköy Köyü, Paşaköy Caddesi'nde kuruldu.

Altuntaş İnşaatçılık İş Makinaları ve Ticaret Limited Şirketi, Hava Altuntaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da kuruldu. 


Altuntaş İnşaatçılık İş Makinaları ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Kat karşılığı, kendi adına ve ihale inşaatlarını kısım kısım veya tamamını yapmak.Bu işlerde kullanılan araç ve gereçlerin alım,satımı pazarlama,üretim, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-Gayrimenkullerin alımı,satımı,kiralama ve kiraya verme,ifrazlamak tevhid ve parsalasyonlarını yapmak. 3-İş makinaları yedek parçaları ve hurdaları almak satmak ithal ve ihraç etmek. 4-Her türlü inşaat malzemelerini alım satım ithalat ve ihracatını yapmak. 5-Şirket kendi alacaklarının güvencesi için ipotek ve diğer her türlü rehinleri ve güvenceler alabilir.Şirket kendisinin ve / veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçları için her türlü aynı ve /veya nakdi güvence verebilir.Örneğin kendisinin ve/veya üçüncü kişilerin doğmuş ve doğacak borçlarının güvencesi olarak kendi taşınmazları üzerinde ipotek ve diğer rehinler ,ticari işletmesi üzerinde rehin menkul rehni emtia rehni kurabilir kefil olabilir, ticari senetleri ara ciranta olarak imzalayabilir, poliçeler kabul edebilir ve/veya aval verebilir. 


Altuntaş İnşaatçılık İş Makinaları ve Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Paşaköy Köyü, Paşaköy Caddesi, 5.