29 / 04 / 2024

ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Güven Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Fatih, Seyit Ömer Mahallesi'nde kuruldu.



ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Güven Demir tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri : konut,iş yeri,ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslere ait,inşaat ihale ve taahhütlerine iştirak ederek çelik,beton,kagir,ahşap,prefabrik her türlü yol köprü liman baraj sosyal tesis tatil köyü kanal ve bina inşaatları ile ilgili müteahhitlik veya taşeronluk işlerini yapabilir,yaptırabilir,bunlara arabuluculuk yapar.Yine bu konularla ilgili plan ve projelerini kanunun ehli,yetkilisince mimarlık mühendislik ve müşavirlik hizmetlerini yapar yaptırır kontrol eder ve ettirebilir. 3)Yapı ve endüstride kullanılan çimento,demir,kireç,tuğla,briket,beton,kum kereste kontra plak,sunta,cam,plastik kapı,pencere doğramaları,kilit ve menteşe gibi her türlü fayans mermer seramik kale bodur lavabo klozet nalbur iye malzemeleri vernik tiner boya ve boyacılık da kullanılan malzemeler ile musluk batarya pim aş gibi hammadde de ve inşaat malzemelerinin alım satımını ithalat ve ihracatını yapar yaptırabilir kontrol eder ettirebilir. 4)Şirket inşaat malzemeleri ile iç ve dış dekorasyon malzemeleri bina çatı örtüleri yapı elemanları her türlü inşaat araç ve gereçlerinin toptan ve perakende alım ve satımını montaj ve pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapar yaptırabilir. 5) Yurt içinde ve yurt dışında kamu ve özel teşebbüslere ait inşaat ihale ve taahütlere iştirak ederek çelik beton kagir ahşap prefabrik her türlü yol köprü liman baraj sosyal tesis tatil köyü kanal ve bina inşatları ile ilgili müteahitlik veya taşeronluk işlerini yapabilir ve Şirket, konusu ile ilgili her türlü gayrimenkulü alır-satar, kiralar, kiraya verir, işletmeciliğini yapar, gayrimenkul komisyonculuğu yapar ve yaptırır. Kat karşılığı arsa, arazi ve tarla satın alır, parselasyon yapar. Kat irtifakı, tesis çalışmaları yapar ve yaptırır. Gayrimenkullere ipotek koyabilir ve ipotekleri fek edebilir. 


ALV İnşaat Dekorasyon ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, Seyit Ömer Mahallesi, Şeyh Hüsamettin Sokak, 1/B.


Geri Dön