Konut

Alya Bahçe'nin lansmanı yapıldı! Yüzde 35 peşinatla 30 ay vade fırsatı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi görücüye çıkardı. Söz konusu projeden yüzde 35 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Bahçeşehir’de hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde lansmana özel çok özel fırsatlar sunuluyor

Yeni yatırımlar için düğmeye basan BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’nin lansmanını gerçekleştirdi.

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Alya Bahçe projesinde lansmana özel çok özel fırsatlar sunuluyor.

Alya Bahçe’nin lansmanında önemli açıklamalar yapan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Alya markasıyla Avrupa Yakası’nda katma değerli projeler hayata geçirdiklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada beş senede toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamladıklarını ve söz konusu projeleri zamanında teslim ettiklerine değinen Abdülkadir Akkuş başladıkları projeleri zamanında teslim ettiklerini kaydederek, "Şu anda ‘Alya Teras’ ve ‘Alya Mercan’ı projelerimizin teslimlerine başladık. Halihazırda 5 projemizde 650 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanın inşaatı süreci devam ediyor" dedi.

 Bugüne kadar binden fazla aileyi ev sahibi yaptıklarına değinen Akkuş, şimdi de ‘Alya Bahçe’ için düğmeye bastıklarını kaydederek, projede 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villaların yer aldığını söyledi.

Yaptığı açıklamada BOSS4 Gayrimenkul’ün kısa vadeli hedefleriyle ilgili de önemli açıklamalar yapan Akkuş, hafriyatının yapıldığı ve bittiğinde 450 konut ile 15 ticari gayrimenkulün yer alacağı Zeytinburnu projesindeki çalışmalara hız verdiklerini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada kent merkezine yakın lokasyonlarda proje üretmeyi sürdürdüklerini kaydeden Abdülkadir Akkuş, Alya markasıyla yüksek katma değerli projeler inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.

BOSS4 Gayrimenkul’ün özelliklerinin başında; projelerini zamanında teslim etmesi olduğuna değinen Abdülkadir Akkuş, “ Bizden konut alanlar en az yüzde 100 prim sağlıyor" diyerek, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde insan sağlığına ve huzuruna verdiğimiz önem doğrultusunda balkonlu ve bahçeli alanları daha ön planda tuttuklarına değindi.

Akkuş yaptığı değerlendirmede üretimin azalmasının sebepleri arasında maliyet artışı, arsa fiyatlarının yüksekliği ve ekonomideki dalgalanmaların yer aldığına değinerek, mevcut duruma bakıldığında konut maliyetlerine bağlı olarak konut fiyatlarındaki yüksek seyir iç piyasada sıkıntı yarattığını kaydetti. Akkuş, "Elimizi taşın altına koyarak üretim yapmaya ve ülkemize kazandırmaya devam ediyoruz.” dedi.

BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz da merakla beklenen Alya Bahçe projesinin kent merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için kentin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedeflediğini kaydetti.

Yavuz projeyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projelerinin en önemli özelliğimim her bağımsız bölümün bahçeli olması olduğunu kaydederek, villaların 3+1’lerde 213 metrekareden başladığını, 6+1’lerde 300 metrekare kadar çıktığını söyledi. 

Fiyatlarla ilgili de bazı bilgiler veren Deniz Yavuz metrekare fiyatlarının 36 bin liradan başladığı projede villa fiyatlarının büyüklüklerine göre 8 milyon 500 bin TL ile 15 milyon TL arasında değiştiğini söyledi. 

-Yüzde 35 peşin, 30 ay vade fırsatı

Yaptığı açıklamada lansman öncesi yoğun ön satış talebi aldıklarını kaydeden Yavuz, ödeme kolaylıkları ve finansman modellerine ilişkin de bazı açıklamalar yaparak, lansmana özel olarak projenin yüzde 10’unda geçerli olmak üzere yüzde 35’i peşin, kalanı 30 ay vade seçeneği sunduklarını kaydetti. Yaptığı açıklamada iki ay sonra da garantörlük dahilinde banka kredisi seçeneklerinin devreye gireceğini dile geiren Yavuz, satış ofisini 1 Haziran itibarıyla acaçaklarını söyleyerek, projenin teslimlerinin 30 Kasım 2024’te gerçekleştireceğini kaydetti.

Lansman fırsatlatının başladığı Alya Bahçeşehir projesi, Bahçeşehir 1. kısımda bulunuyır. Bahçeşehir Gölet’e de 4,5 kilometre uzaklıkta yer alan proje Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde yer alıyor. 
 

Web:  http://www.alyabahce.com/

Alya Bahçe nerede? Alya Bahçe fiyat listesi 2022! 

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Alya Dream fiyat listesi 2022!