Proje Güncel

Alya Dream fiyat listesi 2022!

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyatları ne kadar? İşte Alya Dream fiyat listesi 2022...Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream adıyla inşa edilecek

 

Yeni projeler için kolları sıvayan Boss4 Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Boss4 Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Dream adıyla inşa edilecek.

Alya Dream fiyat listesi 2022 haberimizde yer alıyor. Alya Dream fiyat listesi 2022 hakkında bilgi vermeden önce proje ile ilgili bazı detaylara değinelim.

Boss4 Gayrimenkul Alya Dream projesi, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje 3 blok halinde inşa ediliyor. 

Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyat listesi 2022 belli oldu mu? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

5 bin 46 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Alya Dream projesinde yer alan konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje ayrıca dubleks konutlara da yer veriliyor. 

Beylikdüzü Alya Dream projesi butik ve özel konseptiyle de dikkat çekiyor. 94 adet konutun yer aldığı Beylikdüzü Alya Dream projesinde 17 adet dükkan da mevcut.

Alya Dream projesinde yer alan konutların metrekareleri 130 metrekareden başlıyor, 352 metrekareye kadar yükseliyor. 

Konumuyla dikkat çeken Alya Dream projesi  E5 ve TEM gibi ana arterlere yakın konumda inşa ediliyor. 

Peki Alya Dream fiyat listesi 2022 ne kadar? Alya Dream fiyat listesi 2022 belli oldu mu? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Alya Dream fiyat listesi 2022
Alya Dream fiyat listesi 2022 kapsamında metrekare fiyatlarının 18 bin TL ile 20 bin TL arasında değiştiğini söyleyebiliriz. Proje Yaşam Vadisi, Yakuplu Sahil ve Marina’ya yakın konumda inşa ediliyor.

Boss4 Gayrimenkul Alya Dream projesinde; buhar odası, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, kapalı havuz,  yürüyüş yolları, spor salonu, sauna, kapalı otopark yer alıyor. Proje ayrıca 3 büyük AVM, özel okullar, devlet okulları ve tam teşekküllü hastanelere de yakın konumda inşa ediliyor. 

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Web: http://www.boss4.com.tr/