Konut

Alya Evleri Zekeriyaköy'de fiyatlar 700 bin dolardan başlıyor!

Barış İnşaat ve Selah Gemicilik A.Ş. ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Alya Evleri Zekeriyaköy Projesi'nde 4+1 ile 3+1 dublekslerden ve stüdyo daireler yer alıyor...

İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de inşa edilen Alya Evleri Zekeriyaköy projesinde toplam 36 lüks daire yer alıyor. 


Alya Evleri Zekeriyaköy Barış İnşaat ve Selah Gemicilik A.Ş. ortaklığı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. 


Alya Zekeriyaköy Konutları'nda daire tipleri 4 oda 1 salon çatı dubleksi, 3 oda 1 salon bahçe dubleksi ve stüdyo daire olarak tasarlandı.



Alya Evleri Zekeriyaköy fiyatlar 700 bin dolar ile 270 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. 


Alya Evleri Zekeriyaköy projesinin sosyal olanakları arasında zengin peyzaj, 24 saat güvenlik, katlara garajdan itibaren panoramik asansörle çıkış olanağı veren kapalı özel otopark yer alıyor. 


Barış İnşaat ve Selah Gemicilik A.Ş. projesi Alya Evleri Zekeriyaköy şehrin ana arterlerine Sarıyer Tüneline, köprülere 3.Köprüye kolay ulaşım avantajlarıyla doğa ile iç içe huzurlu bir yaşam lüksünü bir arada sunuyor.


Telefon: 0212 341 10 50

Web Adresi: http://www.alyaevleri.com/

Belemir ÖKSÜZ/Emlakkulisi.com