29 / 04 / 2024

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...



Yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran yaşam alanları üreten BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi Alya Konakları için düğmeye bastı. BOSS4 Gayrimenkul’ün Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte Zeytinburnu’ndaki İETT Blokları’nı dönüştüreceği kentsel dönüşüm projesinin temeli gerçekleştirilen bir törenle atıldı. 

Törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un yanı sıra siyasiler, iş dünyasından üst düzey yetkililer ve kat malikleri katıldı. 

Törende açıklamalarda bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnumuz’u daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun yolu da öncelikli olarak kentsel dönüşümden geçiyor. İETT Blokları’nın 20 yıldır kangren haline gelen plan sorunlarının çözümü için yoğun çaba harcadık" ifadelerini kullandı ve bu çabaların meyvesini almış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Alya Konakları nın temeli atıldı! Zeytinburnu na 1.1 milyar TL lik yeni proje! 

BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş da Alya Konakları'nın temel atma töreninde açıklamalarda bulundu. Bu projeyi çok önemsediklerinin altını çizen Abdülkadir Akkuş, "Tarihi ve kültürel dokusuyla şehrin merkezinde olma avantajı sunan bu ilçe, tarihi alanlarının yanı sıra sahil yolu, ana arterlere yakınlığı, Marmaray, Metrobüs ve Avrasya Tüneli avantajlarıyla da büyük değer taşıyor. İşte biz de bu değere daha da değer katmak ve tabi ki kentsel dönüşüme katkı sunmak amacıyla İETT Blokları’nın dönüştürülmesine talip olduk" şeklinde konuştu ve gece gündüz çalıştıklarının altını çizerek Alya Konakları Merkez Efendi’nin  temellerini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. 

İşte Alya Konakları Merkez Efendi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön