Yeni Projeler

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar... BOSS4 Gayrimenkul’ün Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte Zeytinburnu’ndaki İETT Blokları’nı dönüştüreceği kentsel dönüşüm projesinin temeli gerçekleştirilen bir törenle atıldı

Yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran yaşam alanları üreten BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi Alya Konakları için düğmeye bastı. BOSS4 Gayrimenkul’ün Zeytinburnu Belediyesi ile birlikte Zeytinburnu’ndaki İETT Blokları’nı dönüştüreceği kentsel dönüşüm projesinin temeli gerçekleştirilen bir törenle atıldı. 

Törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy’un yanı sıra siyasiler, iş dünyasından üst düzey yetkililer ve kat malikleri katıldı. 

Törende açıklamalarda bulunan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, "Zeytinburnumuz’u daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun yolu da öncelikli olarak kentsel dönüşümden geçiyor. İETT Blokları’nın 20 yıldır kangren haline gelen plan sorunlarının çözümü için yoğun çaba harcadık" ifadelerini kullandı ve bu çabaların meyvesini almış olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

https://www.boss4.com.tr/proje/alya-konaklari-merkezefendi

İş GYO Litus İstanbul ön satışta! Altunizade'ye 98 konutluk yeni proje!

Batıyakası 2. Etap geliyor! Emlak Konut GYO Kartal arazisine 975 konut ve 126 dükkanlık yeni proje!

Soytaş Foça ön talep topluyor! Yeni proje!