27 / 04 / 2024

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Firma: Barış İnşaat

Proje: Alya Park Orman

Barış İnşaat tarafından İstanbul Sarıyer'de yükselen Alya Park Orman projesinde satışlar devam ediyor. İşte projeye ilişkin detaylar...



İstanbul Sarıyer'de hayata geçen  Alya Park Orman  projesinde satışlar devam ediyor.

Barış İnşaat tarafından 7.200 metrekare alanda yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Sarıyer'deki projede toplam 80 adet konut yer alıyor. 

Orman esintisini her noktasında hissedeceğiniz eşsiz doğa manzarasına sahip bahçe dubleks ve çatı dubleks katları ile 7 blok şeklinde hayata geçiyor.

2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşan 7 blok, toplam 80 adet rezidans ve sosyal yaşam alanlarıyla hayata geçiyor.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Alya Park Orman Konut Fiyatları

Söz konusu projede teslimler 2024 Nisan'da yapılacaktı. Ancak projedeki hızlı ilerle ile projenin bu yıl sonunda teslim edilmesi bekleniyor.

Projede konut fiyatları yer aldıkları alana ve konut tipine göre değişiklik gösteriyor. Fiyatlar ise 11 milyon 400 bin TL'den başlıyor.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Alya Park Orman Sosyal Alanlar

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken projede, Açık Yüzme Havuzu, Çocuk Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Sauna, Buhar Odası, Çocuk Oyun Alanıve Mini Basketbol sahası yer alıyor. Ayrıca projede Kapalı Otopark ile 24 Saat Güvenlik sistemi bulunuyor.

Alya Park Orman satışta! Yeni proje

Alya Park Orman Nerede?

Söz konusu proje konum olarak, Belgrad Ormanı - 3 dakika, Çayırbaşı Tüneli - 3 dakika, Kilyos Sahili - 7 dakika, Koç Üniversitesi - 8 dakika, Hacıosman Metro - 9 dakika, Acıbadem Maslak Hastanesi - 13 dakika, İstinye Park AVM - 15 dakika, Yavuz Sultan Selim Köprüsü - 15 dakika, İstanbul Havalimanı - 27 dakika mesafe uzaklıkta yer alıyor.

Sadıkoğlu Konutları'nda yüzde 60 peşin 12 ay vade fırsatı!

O ilde 13 adet dubleks konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

Başakşehir'deki riskli binaların oranı yüzde 50'den 13'e düştü!


projeye sor



Geri Dön