29 / 04 / 2024

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat'tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Kendi arsaları üzerinde 4 bin 500 yeni konut hayata geçirecek olan Alyans İnşaat'ın CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk.




Alyans İnşaat, Çayırova’da hayata geçirdiği yeni projesi Cadde Alyans'ın satışlarına devam ediyor. Konut sektöründe emin adımlarla ilerleyen Alyans İnşaat 4 bin 500 yeni konut inşa edecek. Emlakkulisi.com olarak, Alyans İnşaat CEO'su Ozan Kaplan'la Cadde Alyans projesini ve gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

 

Alyans İnşaat tan 4 bin 500 konut geliyor!

Alyans İnşaat CEO'su Ozan Kaplan

 

1-Cadde Alyans projesinin detaylarını alabilir miyiz?
-Cadde Alyans 17 dönüm alan üzerinde hayata geçiyor. 5 blok halinde yükselen projemizde 366 adet konut yer alıyor. Teslimlerin Ağustos 2019'da gerçekleştirileceği Cadde Alyans'ta 2+1, 3+1, 4+1 ve5+1 dairelere yer verdik.

 

2-Yatırım bedeli nedir?
-Projemizi 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriyoruz. 

 

3-Güncel fiyatlar nedir? 
Fiyatlarımız 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 

 

4-Lansmana özel olarak bir kampanyanız var mı?
-Cadde Alyans'ta lansmana özel olarak peşin ve kredili ödemelerde yüzde 10'a varan indirim imkanı sağlıyoruz. Kişiye özel ödemelerle konut sahibi olan projedeki kampanyamız yılbaşına kadar devam edecek.


5-Cadde Alyans'ı kendi arsanız üzerinde hayata geçiriyorsunuz, yeni projeler var mı? 
-Şu anda Gebze Mutlukent'te 4 bin 500 konut hayata geçirebileceğimiz bir arsa stokumuz var. Bu 8 arsada 5 ila 8 yıl arasında 4 bin 500 konut inşa edeceğiz. 


6-Daha önce Elit Alyans projesini inşa ettiniz. Elit Alyans ve Cadde Alyans projelerini alıcı, yatırım için mi oturum için mi tercih ediyor?
-İki projemizi de genelde beyaz yakalılar tercih ediyor. Yüzde 90-95'i oturum amaçlı konut alıyor, bu da bizim projemizi bir tık öne çıkarıyor. 

 

7-Hayata geçirilen köprü ve yol yatırımları Çayırova'yı nasıl etkiledi?
-Bu bölge altın üçgen olarak tanımladığımız bölgenin tam ortasında yer alıyor. Hayata geçen yatırımlarda fiyatları olumlu olarak etkiledi.

 

Web: http://alyansinsaat.com.tr/
Telefon: 444 63 08
Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön