29 / 04 / 2024

Alysia Bodrum özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Alysia Bodrum özgün mimarisiyle dikkat çekiyor!

Farklı ve özgün mimarisiyle dikkat çeken Alysia, sakinlerine hayallerindeki evi sunmayı amaçlıyor. Güneşin doğuşunu ve batışını izleyen bir konumda yer alan projede isterseniz huzurun isterseniz de renkli yaşamın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz.



Standartların üzerinde bir yaşam olarak oluşturmak üzere tasarlanan Yalıkavak’taki Alysia villaları, sakinlerine ferah ve huzurlu bir ortam vaat ediyor. Mimari dokusunda doğadan izler taşıyan proje, Ege mimarisinin aslını bozmayan kendine özgü bir tarz sunuyor. Bodrum’a özgü yerel dokudan izler taşıyan projede sakinlerinin beklentilerine cevap vermek üzere tüm detaylar düşünülmüş. İşlevsellikle estetiği birleştiren çizgisi Alysia villalarını özel kılan unsurlar arasında yer alıyor.

İnsana ve doğaya saygılı projeler üretmeyi amaç edinen ERS Yapı imzasını taşıyan projenin, günün trendlerinden ziyade kendine özgü karakterler taşıması ön görülmüş. Bodrum’da eksik olan yatay mimarinin ön planda tutulduğu Alysia’da, iç mekânlarda da gerekli olan fonksiyon ve yaşam kolaylığı projenin ana unsuru olarak kabul edilmiş.

“4 farklı tasarımla 4 mevsim keyfini süreceğiniz, 4/4’lük bir proje” sloganıyla hayata geçirilen Alysia, özgün mimarisinin yanı sıra kalite ve konfora verdiği önemle de dikkat çekiyor.

www.alysiabodrum.com


Geri Dön