Kent Haberleri

Amazon, Prime Day indirimleri start aldı! Çılgın indirim 17 Temmuz'da sona erecek!

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı. Bu kapsamda pek çok ürün indirimli fiyatlarla satılacak. Söz konusu fırsatlar bu yıl Türkiye'de 11-17 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı. Söz konusu fırsatlar bu yıl Türkiye'de 11-17 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak.

Şirketten gerçekleştirilen açıklamaya göre, Prime Day boyunca Prime üyeleri tüm kategorilerde olduğu gibi oyun ekipmanlarından kameralara, bilgisayardan akıllı telefonlara ve fotoğraf makinelerine binlerce elektronik üründe de çok özel indirimlerden yaralanıyor.

İşte kampanyanın tüm detayları...

Amazon'un 2015'den bu yana her sene tüm dünyada düzenlediği, Prime üyelerine özel indirimler Türkiye'de başladı.

Prime Day' tarafından düzenlenen bir diğer kampanya ise Amazon.com.tr'nin bu fırsat etkinliğinin kurallarını değiştirerek Primelılara özel indirimlerin uygulanacağı ürünleri, müşteri geri bildirimlerine göre belirlemesi oldu.

Amazon Türkiye, tüketicilerin en çok önerdikleri indirimleri tespit etmek için tanınmış influencerlar ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendiriyor. 

Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçilerine ve okuyucuları ile iletişim sağlayarak müşterilerin en çok hangi ürünlerin indirime girmesinden heyecan duyacaklarına dair bilgi alırken 1 milyonun üzerinde indirim önerisi topladı.

Prime Day'in başlamasıyla beraber, Prime Fırsat Avcıları tarafından seçilen  kitap, ev aletleri, moda ve daha birçok kategorinin yanı sıra teknoloji kategorisinde de en fazla önerilen ürün ve markalar Prime üyeleri için indirime girdi.

AMAZON PRİME DAY NEDİR?

Amazon'un her sene dünya çapında düzenlediği ve belirlenen süre boyunca Prime üyelerine özel indirimler ve fırsatlar sunduğu fırsat dönemidir.

AMAZON PRİME DAY TÜRKİYE'DE NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Bu sene Türkiye'de 11-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek Prime Day boyunca Prime üyeleri, güzellikten kitaba, teknolojiden modaya, oyuncaktan elektrikli ev aletlerine yüz binlerce üründe indirimlerden yararlanacak.

AMAZON NEDİR NE İŞE YARAR?

Amazon.com, işe önce kitap satarak başlayan bir elektronik ticaret lideridir. Bugün Amazon'da, DVD, müzik CDsi, bilgisayar oyunu, aksesuar, bilgisayar yazılımı, elektronik eşya, mobilya gibi farkı türden mallar satışa sunulmaktadır.

TOKİ Yalova projesi için beklenen tarih geldi! 117 yeni konutu kaçırmayın!

Adana'da depremde 96 kişinin yaşamını yitirdiği apartmanın müteahhidine dava! 

Son dakika: Köprü ve otoyollara KDV zammı geldi!