Perakende

Amazon Prime’da alışveriş festivali! Bu kampanya kaçmaz

Amazon, Prime üyelerine özel yeni bir kampanya ile takipçilerine hitap ediyor. ‘Prime Alışveriş Festivali’nde üyelere özel müthiş fırsatlar yer alıyor. Sadece prime üyeliği olanlara özel olan bu festival 18-25 Temmuz tarihlerinden itibaren geçerli olacak.Buna göre her gün için çekiliş mevcut olup toplamda ise 7 çekiliş gerçekleşecek

Amazon Prime Alışveriş Festivalinde takipçilere 7 gün için özel çekilişler hazırlanmış. Buna göre her gün için çekiliş mevcut olup toplamda ise 7 çekiliş gerçekleşecek. Çekilişe katılmak için firmanın hazırladığı formu doldurarak toplamda 200 TL değerindeki her alışveriş için yeni bir çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.

Alışveriş Festivalinde Prime üyelerine özel sadece mobil uygulamada geçerli olmak üzere 200 TL ve üzeri alışverişse 50 TL hediye çeki fırsatı var. Kampanya koşulları ise şu şekilde:

Kampanya 200 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli olmaktadır. Kampanya süresi içinde kazandığınız bu promosyon tüm alışverişlerinizde geçerlidir.
 

Kampanya süresi içinde her bir müşteri sadece bir kez bu promosyondan yararlanabilir. Promosyonda aksi belirtilmedikçe bu şans diğer promosyonlarla birleştirilemez, promosyonun geçerli olduğu süre dışındaki tarihlerde verilen siparişlere de devredilemez ya da uygulanamaz. Promosyonun kazancı kesinlikle nakde çevrilemez.

Alışverişinizi takiben 48 saat içinde hesabınıza hediye bakiye tanımlanacaktır. Bunun gerçekleşmesi için müşterilerin herhangi bir işlem yapmasına gerek yoktur. Söz konusu promosyon, Amazon mobil uygulaması üzerinden yapılan ve Prime üyesi olan müşterilerin alışverişlerini kapsamaktadır.

Ayrıca alışveriş festivali devam ederken yapacağınız 500 TL ve üzeri E-hediye kartı satın alımında 75 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanyanın detayları ise,

Bir müşteri bu kampanyaya en fazla bir kez katılabilir ve sadece bir kez indirim kazanabilir.

18 Temmuz 18.00 ile 25 Temmuz 23.59 tarihleri arasında, tek siparişte 500 TL veya üzeri E-hediye kartları satın alındığı takdirde, bir sonraki Amazon.com.tr alışverişinizde geçerli olmak üzere 75 TL değerinde indirim kazanabilirsiniz.

Kampanyadan sadece daha önce hiç Amazon.com.tr E-hediye kartı satın almamış olan ve Prime ücretli veya deneme üyeliği olan müşteriler faydalanabilir.

Kampanya ilk 8 bin katılımcı ile sınırlıdır. Katılımın gerçekleşmesi için ise son 18 ay içinde Amazon.com.tr'de herhangi bir ürün alışverişi yapmış olmanız gerekir (E-hediye kartı hariç).

Amazon’da festival devam ederken yapacağınız hemen her alışverişte taksit fırsatı var. Seçili ürünlerde vade farksız 12 aya varan taksit fırsatları da mevcut.

Amazon’un alışveriş fırsatlarından faydalanmak ve çekilişlere katılmak istiyorsanız tek yapmanız gereken web sitesine girerek yeni bir üyelik oluşturmak. Üyeliğinizi prime olarak yaptığınız takdirde ise Temmuz’a kadar sürecek ‘Prime Alışveriş Festivali’ fırsatlarından faydalanıp alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.