Ekonomi

Amazon'dan efsane indirim! Philips elektrik süpürgelerindeki fırsatı kaçırmayın! 27 Aralık fiyat listesi 

Amazon'da satılan Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 süpürgesi 2023'e girmeden kese dostu fiyatıyla hoşunuza gidecek. Elektrik süpürgelerindeki  avantajlı satışları 2023'e girmeden ilgi görmeye başladı. Philips Marathon Ultimate XB9185/07 süpürge fiyatı ne kadar? Amazon'da uygulanan yılbaşı avantajı, Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge modelinde, 9 aya varan taksitle imkan sunuyor

Philips, çıkardığı her üründe kalitesini kanıtlamış ve her bütçeye uygun çıkardığı ürünlerle Türk halkı arasında en çok tutulan markalar arasında yer alır. Amazon'da uygulanan yılbaşı avantajı, Philips markasının Marathon Ultimate XB9185/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge modelinde, 9 aya varan taksitle imkan sunuyor.
En avantajlı ürünleri sizlerle buluşturmayı  şiar edinerek en avantajlı çıkmanıza vesile olmak istiyoruz. Bu avantajlı fiyatı ve süprügenin özelliklerini öğrenmek için haberimize bakın.


Üst Düzey Toz Torbasız Teknoloji

Toz torbasız teknolojisiyle Philips Marathon Ultimate en güçölü emiş gücü gösterir ve tüm zemin tiplerinde etkili bir şekilde tozları yerinde bırakmaz. Tutma yerine monte edilebilen toz fırçası aparatı ile mobilyaları, her zorluktaki zemini ve döşemeleri rahatlıkla temizleyebilirsiniz. NanoClean teknolojisi sayesinde süpürge toz bulutu oluşumunu en alçak seviyeye indirir. Böylece evin ve zeminin kirli kalmaması sağlanır.  Kirler süpürgenin yan kısımlarına yapışmaz ve haznenin dibine düşer.


TriActive LED başlığı derinlemesine bir temizlik sağlar. Saklı  kirleri ortaya çıkaran teknoloji hem kılları hem de ince kirleri teks seferde yönden toplar. Güçlü emiş gücüyle her zeminde ivedilikle neticeye ulaşırsınız. Philips Philips Marathon Ultimate XB9185 süpürge fiyatı ne kadar?

Üstün Teknik Özellikleriyle Bir Süpürgeden Daha Fazlası

900 Watt gücüyle Philips Marathon Ultimate güçlü bir başarı sunar ve tüm tozları, kirleri alır. 77 dB ses gücüne sahip model çok gürültü yapmadan ve rahatsızlık vermeden çalışabilir. H13 Allergy Filtresi bakterileri, alerjenleri ve polenleri hapsederek kullanıcılarına hijyenik bir kullanım olanağı sağlar. Güç kontrolünü cihazın uzaktan kumandasıyla yönlendirebilrisiniz.


Teknik Özellikler

Renk: Yeşil
Giriş Gücü: 900 W
Gürültü Seviyesi: 77 dB
Filtre: Allergy H13 Filtre
Süpürge Tipi: Toz Torbasız
İnsanı Düşünen Yenilikçi Teknolojilerle Philips

Hollanda’da kurulan marka sağlık hizmetleriyle, kullanıcı ürünleriyle ve aydınlatma modelleriyle insan işlerine yardımı amaçlar.  Hollandalı teknoloji firması ilk Philips ampulünü tanıttığı günden beri ivonasyona önem vermiş, ve teknolojik adımların öncüsü olarak  kullanıcıların kullanımına sunmuştur. 60’dan fazla ülkede faaliyet yürüten firma global manada en büyük elektronik firmalarındandır. 

Philips Marathon Ultimate XB9185/07 Teknik Özellikleri

Pratik kullanımı ve gelişmiş teknolosiyle göz önünde olan Philips Marathon Ultimate xb9185/07 elektrikli süpürge, koyu opal yeşil renktedir ve otomatik açılma/kapanma yeteneğine sahiptir. Uzaktan kumanda ile kontrol edebilir, başka işlerinizle meşgulken bile kolayca temizliğinizi yapabilirsiniz. 2.2L toz kapasitesi ve H13 Allergy filtresi ile bakterileri, alerjenleri, polenleri engelleyebilme imkanına sahip olabilirsiniz. Ekstra ses azaltan filtresi sayesinde sadece 78 dB ses çıkaran Marathon Ultimate XB9185/07 ile başkalarına rahatsızlık verme endişesi yaşamazsınız.


 Philips Marathon Ultimate XB9185/07 toz torbasız elektrikli süpürge özellikleri arasındaki 900 W çekme gücüyle etkin performansını destekler.

 

 

MARATHON ULTİMATE XB9185 SÜPÜRGE 27 ARALIK 2022 FİYAT LİSTESİ

AYRINTILAR İÇİN: www.amazon.com.tr

Philips Marathon Ultimate XB9185 süpürge satış fiyatı: 7.441,35TL

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 27 Aralık 2022 tarihinde saat :02:45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.66 Türk Lirası, euro 19.88 Türk Lirası, altının gramı ise 1080 Türk Lirası değerinde.

Hepsi Burada'da hemen al sonra öde kampanyası! Vestfrost buzdolabında çılgın teklif! 26 Aralık fiyat listesi

Bu teklifi kaçırmayın! Carrefour'dan ısıtıcılara büyük kampanya! 26 Aralık fiyat listesi  

Oyun tutkunlarına müjdeli haber! Artık ücretsiz oynanacak...