Kent Haberleri

Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

Fed faiz kararına sayılı günler kala Amerika Merkez Bankası açıkladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak. Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! Son dakika dolar gelişmesi... Doların yönü ile iglili kritik değerlendirmelerde bulunan bandan sinyaller gelmeye başladı

Yatırımcılar ve dolar almak isteyen yatırımcılar doların yükselip yükselmeyeceğini merak ederken Amerika Merkez Bankası'ndan açıklama geld. Doların yönü ile iglili kritik değerlendirmelerde bulunan bandan sinyaller gelmeye başladı. Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın!

 

Dolar endeksi son zamanlarda sert düşüşe geçti. Dolar endeksinde 104 seviyeleri görüldü ve dolar değer kaybetmeye başladı. Bugün dolar endeksi yüzde 0,13 yükselişe geçerek, 105,180 oldu. Dolar ne olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?Amerika Merkez Bankası açıkladı! Dolar 5 gün sonra böyle olacak! Yastık altında doları olanlar planınızı yapın! İşte son dakika dolar gelişmesi...

AMERİKA MERKEZ BANKASI AÇIKLADI!

Amerika Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından heyecanla bekleniyor. Piyasaların yönünü belirleyecek olan bu karar özellikle dolar kuru üzerinde etkili olurken vatandaşlar son dakika dolar gelişmelerini takip ediyor. Amerika Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye başladı. Banka Aralık ayındaki faiz kararı ile ilgili sinyaller vermeye başladı. 

 

Para piyasalarındaki fiyatlamalarda Fed'in Aralık toplantısında yüzde 85 olasılıkla 50 baz puan, yüzde 15 ihtimalle 75 baz puan faiz artıracağı öngörülüyor.

Amerika Merkez Bankası ekim ayındaki faiz kararında 75 baz puan artışı yapmıştı. Banka, ekimdeki faiz artışı ile birlikte üst üste dördüncü kez 75 baz puan artışa gitmiş oldu.

Aralık ayı Fed faiz kararın için ekonomistler faizlerin düşürüleceğine yönelik beklenti içindeler.

DOLAR 5 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK!

Piyasaları yakından takip eden milyonlarca vatandaş doların ne olacağını merak ediyor. Amerika Merkez Bankası kararı doalrın yönünü belirlemesi beklenirken Aralık ayı toplantısı 13-14 Aralık tarihlerinde yani 5 gün sonra belli olacak. Kararın belli  olması ile birlikte doların da yönü tamamen netleşmiş olacak.

Analistlere göre banka beklentiler doğrultusunda faizleri düşürürde doların düşmesi bekleniyor. Doların 5 gün sonra değer kaybedeğine yönelik açıklamalar gelmeye başladı.

 

DOLARDA SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Dolar endeksi bugün 105 seviyesinde iken doalr/TL alış fiyatı 18,73 lira, satış fiyatı 18,76 lira seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL ise 19,73 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi 1,0520 seviyesinde değerleniyor.

Dolar tam anlamıyla bu kadar olacak! Ekonomist Selçuk Geçer peş peşe rakam verdi! 1 doları bile olanlar treni kaçırmayın