02 / 05 / 2024

Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Aminov tarafından kuruldu.



Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Aminov tarafından kuruldu.

Aminov Mühendislik Elektrik Elektronik İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Sanayi,İmalat,Enerji ve Teknik diğer tüm faaliyet alanlarına yönelik Mühendislik,Mimarlık ve danışmanlık hizmetleri ve faaliyetlerinde bulunmak.Herhangi bir projeye bağlı kalarak veya kalmayarak,Haddehaneler,Ulaşım araçları,Sanayi makine ve ekipmanları,su,güneş,rüzgar,doğal gaz ve diğer enerjiler için gerekli olan tüm Mühendislik,Danışmanlık ve Mimarlık hizmetlerinde bulunmak. Elektrik enerjisinin ,üretim kaynağından başlayarak tüm dağıtım sistemine aktaran iletim sistemlerinin işletilmesi hizmetleri ile,bakım,onarım hizmetlerini vermek. Diğer işletmeler tarafından işletilen güç dağıtım sistemleri aracılığı ile elektrik satışını düzenleyen elektrik komisyoncuları ve acentelerinin faaliyetlerini yapmak. Bu işlemler için tüm Elektrik ve elektronik malzemelerinin toptan ve perakende olarak ticaretini yapmak.Hırsızlık,Yangın alarmları ile benzer afetlerde kullanılan cihazların toptan ve perakende olarak alım-satımını.yapmak. Avize, aplik ve diğer elektrikli aydınlatma armatürleri, sahne, fotoğraf veya sinema stüdyoları için projektörler ve spot ışıkları, elektrikli masa lambaları, çalışma lambaları, abajur vb. lambaların imalatı ,süsleme için ışıklandırma setleri gibi hizmetleri vermek. Özel ve resmi kurum ve kuruluşlara ait tesislerin elektrik ve diğer tesisat hizmetlerini vermek. Hırdavat,Nalburiye ürünleri ile belirli bir mala tahsis edilmiş veya edilmemiş mağazalarda ,Başka yerde sınıflandırılmış veya sınıflandırılmamış tüm inşaat malzemelerinin toptan ve perakende olarak ticaretini yapabilir.Bunun için gerekli olan iş yerleri-depolar-ardiyeler-imalathaneler-teşhir yerleri ve mağazalar kiralayabilir,kiraya verebilir,alabilir veya satabilir. Şirket,insan kaynakları yönetim danışmanlığı hizmetlerini verebilir. Yurt içinde ve Yurt dışında.mevcut işyerleri,bürolar,imalathaneler,fabrikalar ve bilimum ticari işletmelere gerekli ekipman,vasıflı ve vasıfsız eleman,işgücü destek hizmetleri,güvenlik hizmetleri ile istihdam ve personel teminlerini gerçekleştirebilir.Kısa veya uzun vadeli dönemler için personel sağlama hizmetlerini verebilir.Bu hizmetlerini sunabilmek amacı ile her türlü vize,konsolosluk ve diğer tüm resmi muameleleri yapabilir,aracılık ve komisyonculuklarını gerçekleştirebilir.Genel ve çok amaçlı ekonomik,eğitim,sağlık,ticari konulara ilişkin iş gücü ile öğrenci,hasta ve bakıma muhtaç kişilerin yönetim danışmanlıklarını yapabilir.Vize ve diğer lojistik hizmetleri verebilir.

Adres: Altayçeşme Mah. Çağlayan Sok. No:2/4 MALTEPE


Geri Dön