29 / 04 / 2024

Amway, en büyük tanıtım ofisini İstanbul'da açtı!

Amway, en büyük tanıtım ofisini İstanbul'da açtı!

Amway, Avrupa'daki en büyük tanıtım ofisini İstanbul'a açtı. Başkan DeVos, Türkiye'ye güveniyoruz. Her yıl 1 milyon dolar yatıracağız, dedi...



Bu yıl 9.2 milyar dolar ciro yapan doğrudan satış firması Amway'in Dünya Başkanı Doug DeVos, Avrupa'daki dördüncü ve en büyük tanıtım ofisini İstanbul'a açtı. Yeni merkez için 1 milyon dolar harcadıklarını belirten DeVos, "Türkiye müthiş bir potansiyele sahip. Bu yatırım ülkeye ne kadar inandığımızın da göstergesi. Her yıl en az 1 milyon dolarlık yatırım yapacağız Türkiye'ye. Kişi başına düşen gelir arttıkça insanlar bakım ürünlerine daha fazla para harcıyor. Dolayısıyla bu ülkeden beklentimiz yüksek" dedi.

İLK ÜÇE GİRME YARIŞI
17 yıldır Türkiye'de olduklarını dile getiren DeVos, "Türkiye'de kriz, kriz sonrası ve hızlı büyüme süreçlerinde ayakta kalmayı tecrübe ettik ve bu tecrübe ile farklı ülkelerde de başarılı olduk. Türkiye, Avrupa'daki ilk 4 pazarımız içinde. Almanya ile üçüncülük için yarışıyor" dedi. Bu yıl 72 milyon dolar olan Türkiye cirosunun ise 90 milyon dolara çıkmasını hedeflediklerini belirten DeVos, "168 bin olan satış temsilcisi sayımız ise 183 bin olacak" dedi. Türkiye'nin Amway için dünyadaki ilk 10 pazar içinde olduğunu söyleyen DeVos, Türkiye'de krizlerle birlikte büyümeyi öğrendiklerini belirterek, "Bu tecrübe bize farklı ülkelerde ciddi bir avantaj sağladı" dedi. Türkiye'yi aynı zamanda Ortadoğu'ya açılan bir kapı olarak gördüklerinin altını çizen DeVos, "Türkiye, Ortadoğu'ya açılma planlarımız için büyük bir avantaj" dedi. DeVos, Türkiye'de günde 2-2 bin 500 adet ürün satıldığını, en çok ev bakım ve temizlik ürünlerinin talep gördüğünü söyledi.
Sabah


Geri Dön