Ulaşım

Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı?

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...Bunun üzerine sürücüler "Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Çalışmalar ne zaman bitecek? Anadolu Otoyolu çalışıyor mu? Anadolu Otoyolu Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı? " gibi soruların yanıtını araştırıyor

Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde üstyapı bakım ve onarım çalışmaları başlatıldı. Bunun üzerine sürücüler "Anadolu Otoyolu trafiğe mi kapandı? Çalışmalar ne zaman bitecek? Anadolu Otoyolu çalışıyor mu? Anadolu Otoyolu Bolu Dağı kesiminde bakım ve onarım çalışması başladı mı? " gibi soruların yanıtını araştırıyor. Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde başlatılan üstyapı bakım ve onarım çalışmaları sebebi ile trafik akışı İstanbul yönünde tek, Ankara istikametinde çift şeritten yapılıyor.

ANADOLU OTOYOLU TRAFİĞE KAPATILDI MI?

Otoyolun Abant ile Kaynaşlı kavşakları arasında başlatılan çalışmaların hızlı şekilde tamamlanması için İstanbul istikametinin sağ ve orta, Ankara yönünün ise orta şeridi dubalarla trafiğe kapatıldı.

Peki, ulaşım nasıl gerçekleştirilecek? İşte detaylar...

Bolu Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, otoyolunun Abant Kavşağı ile Kaynaşlı Kavşağı arasında 30 Temmuz'da İstanbul istikametinin sağ ve orta şeritleri, Ankara istikametinin orta şeridi, 31 Temmuz'da ise İstanbul yönünün sol ve orta şeritleri, Ankara yönünün sağ ve orta şeritleri trafiğe kapatılarak üstyapı bakım ve onarım çalışması gerçekleştirilecek.

Ulaşımın İstanbul yönünde tek, Ankara istikametinde çift şeritten sağlandığı bölgede trafik yoğunluğu oluşması halinde vatandaşlar, İstanbul istikametinde Abant, Ankara yönünde de Kaynaşlı kavşağından D-100 kara yoluna yönlendirilecek.

 

Otoyoldaki üstyapı bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle yarın İstanbul istikametinde sol ve orta, Ankara yönünde ise sağ ve orta şeritler trafiğe kapatılacak.

Sürücülerin çalışmaların yapılacağı bölgelerde trafik işaret ve işaretçilerine dikkate almaları isteniyor.

Zincir marketlerde teknoloji rüzgarı esecek! İşte ŞOK, BİM aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi

Bitcoin boğaları geri döndü mü? Bitcoin'de neler oluyor? 

O ildeki iki gayrimenkul satılıyor! Fiyatı duyan şok oldu!

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Sebze meyve fiyatları düştü mü? İşte 30 Temmuz 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

MediaMarkt'tan oyun konsollarında kaçırılmayacak fırsat! İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? 1 gram bile altını olana şok uyarı! Bu rakama bakmayan pişman olur! 

Hurda fiyatlarına yeni zam geldi! Demir ve bakır hurda kaç lira oldu? İşte 30 Temmuz 2022 fiyat listesi...