06 / 05 / 2024

Anadolu Sigorta konut sigortasında güvenlik hizmeti verecek

Anadolu Sigorta konut sigortasında güvenlik hizmeti verecek

Poliçelerine ekledikleri farklı teminatlarla müşteri memnuniyetini artırmaya çalışan şirketler, rekabette öne geçmek için hizmet yarışında



Türk sigorta sektörü 2009 yılında yüzde 5.5 büyüyerek krize karşı dirençli olduğunu gösterdi. Her yıl büyümek için değişik pazarlama stratejileri ve teminatlar geliştiren sigortacılar bu teminatlara bir yenisini daha ekledi: Güvenlik görevlisi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, konutta meydana gelen hasar sonucu oluşan tesisat ve elektrik sorunlarının tamiratından, doktor veya ambulans gönderilmesine, otel hizmetinden, konutun fatura ödemelerine destek vermeye kadar birçok hizmetin konut sigortası sahiplerine sunulduğunu söyledi. Bu hizmetlerden en ilgi çekici olanının, hasar durumunda sigortalının talebiyle profesyonel bir güvenlik görevlisinin konutu koruma ve gözetim altında tutması olduğunun altını çizen Mustafa Su, "Güvenlik görevlisi kapıda beklerken Anadolu Sigortalılar evlerinde huzur içinde uyuyabiliyorlar" dedi.

`Konut mini onarım'
Anadolu Sigorta'nın konut poliçeleri kapsamında sigortalılara sunduğu diğer önemli ayrıcalıkların ise Medline ve `Konut Mini Onarım' asistans hizmetleri olduğunu bildiren Su şöyle konuştu:
"Medline hizmeti ile, sigortalı kişi ve sigortalı kişiyle aynı konutta yaşayan aile bireylerine 24 saat süreyle kara, hava ve deniz ambulansı sağlanmaktadır. Ayrıca sigortalı olan konutta bulunan kişilere, konut içinde bulundukları süre zarfında tıbbi danışmanlık ve acil sağlık hizmeti verilir. Sigortalıların ihtiyaçlarına en iyi seviyede cevap vermek amacıyla, İstanbul'daki sigortalılar için verilmeye başlanan konut mini onarım hizmeti ise; "mobilya mini hasar onarımı", "sert zemin onarımı", "döşeme ve halı onarımı", "leke çıkarma ve su hasarları acil müdahalesi ve kurutma restorasyonu" başlıklarında sunulmaktadır. Poliçe ile sigortalılara sağlanan tüm ek hizmetler, kitapçık halinde poliçelerle birlikte sigortalılara verilmektedir."

`HER EVE BİR POLİÇE'
Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mustafa Su, Anadolu Sigorta'nın gelişirken sigortacılık sektörünü de geliştirdiğine dikkat çekerek, "Geride bıraktığımız 85 yılda başarımıza başarı katarak büyüdük. Şimdi ileriye dönük güzel hayallerimiz var. 2025 yılına geldiğimizde, 100'üncü yılımızı kutlarken Türkiye'de her evde bir Anadolu Sigorta poliçesi olduğunu hayal ediyoruz. Önümüzdeki 15 yıl içinde bu hayali gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışacağız. Anadolu Sigorta'yı, ihtiyacı olan herkesin tercih edeceği sigorta markası yapacağız" diye konuştu.
Milliyet


Geri Dön