Kent Haberleri

Anadolubank'tan dijitale özel kredi faizi! Dosya masrafı da yok

Anadolubank, düşük faizle 100 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Anadolubank'ın yeni ürünü dijital ihtiyaç kredisi, dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ve gelire uygun ödeme planı ile müşterilerine sunuluyor. 

Dijitale özel avantajlı faiz oranlı ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisi,  ihtiyaçları karşılama imkanı verirken, hayat sigortalı ve hayat sigortasız, 100 bin TL’ye kadar, 36 aya varan vade seçenekleriyle tüketicilere kullandırılıyor.

Anadolubank dijital ihtiyaç kredisi başvurusu ise şubeye gitmeden internet şubesi üzerinden ya da Anadolubank Mobil uygulamasından yapılabiliyor. Hali hazırda Anadolubank müşterisi olmayanlar ise Anadolubank Mobil’i indirerek veya anadolubank.com.tr üzerinden müşteri olduktan sonra dijital ihtiyaç kredisine başvuruda bulunabiliyor. Uçtan uca dijitalde tamamlanabilir bir süreç olan dijital ihtiyaç kredisinde başvuru otomatik olarak değerlendirildikten sonra, onaylanması durumunda kredi hesaplara yatırılıyor.

Dijital bankacılık alanında emin adımlarla yürüdüklerini belirten Anadolubank Dijital Bankacılık Bölüm Başkanı Burcu Ertaner Şenay, hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler, pandemi döneminde değişen alışkanlıklar, artan akıllı telefon ve internet kullanımının bir sonucu olarak bireyler dijital bankacılık hizmetlerini daha fazla kullanmaya ve hatta daha fazla tercih etmeye başladığını belirterek kullanıma sunulan Dijital İhtiyaç Kredisi sayesinde müşterilerin ihtiyaçlarını ertelememeleri için yanlarında olduklarını kaydetti.

YÜZDE 1.89 FAİZ ORANIYLA

Dijitale özel dosya masrafsız Anadolubank İhtiyaç kredisi yüzde 1,89 avantajlı faiz oranı ile dosya masrafsız olarak kullandırılabilen ihtihaç kredisi internet şubesinden ya da mobil şubeden kullanılabiliyor. Geri ödeme ise krediyi kullanan tüketicinin gelir durumuna göre taksitlendiriliyor.

DİJİTAL KREDİDEN NASIL YARARLANACAKSINIZ?