Ulaşım

AnadoluJet ve Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Anadolu Jet'ten 9 dolara...

AnadoluJet ve Pegasus, bugünden itibaren yaklaşık 2 gün boyunca sürecek yeni bir yurt dışı ucuza bilet kampanyası başlattığını duyurdu. Peki, ucuz bilet kampanyasının şartları ne oldu? İşte detaylar...

Türk Hava Yolları markası olan Anadolu Jet ile Pegasus, yurt dışı uçuzlarına özel indirim kampanyasını duyurdu. İki şirket, bugünden itibaren yaklaşık 2 gün boyunca sürecek yeni bir yurt dışı ucuza bilet kampanyasının detaylarını paylaştı. 

Söz konusu kampanya kapsamında yolcular, AnadoluJet ile 9 dolar+vergi, Pegasus ise 5 euro+vergi, gibi oldukça ucuz fiyatlarla  bilet alabilecek. İşte kampanya şartları...

 

PEGASUS YURT DIŞI UCUZA BİLET KAMPANYASI DETAYLARI

Pagasus bilet kampanyasının satış tarihini 10-11 Ağustos 2023 (Türkiye yerel saatine göre 10 Ağustos 2023 saat 8.15’dan) itibaren 11 Ağustos 2023 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması gerektiğini belirtti. 

Biletlerin uçuş tarihi ies 1 Ocak 2024 – 30 Mart 2024 tarihleri arasını kapsıyor.

Şirket tarafından yapılan açıklmaya göre kampanya detayları şu şekilde:

 

ANADOLUJET YURT DIŞI UCUZA BİLET KAMPANYASI 

AnadoluJet ucuza bilet kampanyası 10 Ağustos 12 Ağustos tarihleri arasında alınacak olan biletlerde geçerli sayılacak. Uygun fiyatlı biletler 24 Eylül 2023 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki uçuşlar için geçerli olacak. Amsterdam, Bahreyn, Bakü, Basel, Düsseldorf, Frankfurt, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Hannover, Hamburg, Kopenhag gibi birçok noktaya 9 Euro + Vergiler ile seyahat gerçekleştirilecek.

Şirket tarafından yapılan açıklmaya göre kampanya detayları şu şekilde:

Tiny House'lar yeni yaşan trendleri haline dönüşüyor!

Yatırımcıların yeni rotası belli oldu! O illere talep gittikçe artıyor!

İngiltere konut satışlarında sert düşüş! Pandemiden beri en düşük seviye