04 / 05 / 2024

Anadolum İdol adres!

Anadolum İdol adres!

Firma: Anadolum İnşaat

Proje: Anadolum İdol

Toplamda 14 bin 225 metrekare alan üzerinde inşa edilen Anadolum İdol Konutları 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Anadolum İdol adres bilgileri haberimizde yer alıyor.



Anadolum İdol adres bilgisinden önce kısaca projeden bahsedelim. 6 katlı 4 blok olarak tasarlanan proje  Anadolum İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.


Yüzde 40 peşin ödemelerde vade farksız taksit yapılabilen  Anadolum İdol  Rezidans 340 tane daireden oluşuyor. Projede konut teslimleri 2 yıl sonra gerçekleşecek.


İstanbul Tuzla'da yer alan Aydınlı bölgesinde yükselen Anadolum İdol Evleri kreş, fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları ve açık otopark gibi sosyal olanaklara sahip. 


Anadolum İdol Aydınlı 'da yer alan 1 oda 1 salonlar 55 metrekare, 2 oda 1 salonlar 85 metrekare olarak dizayn edildi. Projede yer alan daire fiyatları 115 bin lira ile 155 bin lira arasında değişiyor.


Pendik Marina’ya 7 kilometre, NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Marmara Üniversitesi Hastanesi’ne 7 kilometre, Viaport AVM’ye 7 kilometre, Tuzla E-5’e 3,5 kilometre, Tuzla Marina’ya 6 kilometre ve Sabiha Gökçen Hava Limanı'na 9 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Anadolum İdol projesi hakkında güncel bilgiler için tıklayınız!



Anadolum İdol adres!


Anadolum İdol adres!


Anadolum İdol Tuzla satış ofisi iletişim

Telefon: 0 216 374 97 00

Web: http://anadolumidol.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön