Genel

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022! Prefabrik ev fiyatları metrekaresi kaç para?

Prefabrik evler, pandemi döneminden başlayarak değerlenen konut tiplerinden biridir. Bu yüzden prefabrik ev fiyatlarının metrekaresinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte detaylar!

PREFABRİK EV YARDIMINI KİMLER ALABİLİR?

Prefabrik ev yapım yardımı başvurusu hane içerisinde kişi başına düşen geliri net asgari ücretin 1/3'ünden az olmak ile birlikte yaşlılık, engellilik, tek ebeveynli aile, dul olma gibi bazı özel şartlardan herhangi birini taşıması da bu yardımı almasındaki etken nedenlerden biridir.

İşte prefabrik ev fiyatlarına dair merak edilenler…

PREFABRİK EV FİYATLARI METREKARESİ KAÇ PARA?

PREFABRİK YAPI ÇEŞİTLERİ NELERDİR?

Prefabrik evler üç farklı materyalden yapılmaktadır. Bunlar şu şekildedir; beton prefabrik, çelik prefabrik ve ahşap prefabriktir. Bu üç ayrı prefabrik çeşidi arasındaki farklar bulunmaktadır. Onlardan bazıları da sağlamlık ve düzenli bakım yapıldığı zaman, beton dayanıklıdır ve bakım çok fazla istemez. Bunun yanında 100 yıldan fazla kullanılabilir. 50 yıl önce üretilen beton prefabrik evler hala ayakta durmaktadır.

Betonarme prefabrik konutlarda ses yalıtkandır, zeminin döşemesi sesi ortadan kaldırmak veya gürültüyü iletmekten kaçınmak için yeterince sert yapıldığı için evin içine dışarıdaki sesler giremez.

Erken emeklilik mümkün mü? 6 yıl erken emeklilik kimleri kapsıyor?

Sigorta girişi 2000 öncesi olanlara müjde! Bir dilekçe ile 3.500 TL maaşa sahip olabilirsiniz!