Altın & Gümüş

Analistler tarih vererek altında flaş uyarıyı resmen yaptı

Analistler, FED'in faiz kararının altını baskıladığı dönemde altın alacakların elini çabuk tutması gerektiğini aksi takdirde altının temmuz ve ağustos aylarında yeniden yükselişe geçebileceğini vurguladı. FED'in 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi demek, doların güçlenmesi anlamına geliyor

 

Amerikan Merkez Bankası FED, bugün hem ülke açısından hem de dünya ekonomisi açısından çok önemli bir kararı açıklayacak. FED'in 50 baz puanlık faiz artırımına gitmesi demek, doların güçlenmesi anlamına geliyor. Haftalardır baskılanan altın fiyatlarında da önemli gelişmeler yaşanıyor.

ANALİSTLER UYARIDA BULUNDU

Analistler, altına yatırım yapacak vatandaşlara önemli uyarıda bulundu. Buna göre FED'in altın fiyatlarını baskıladığı bu dönemi fırsat olarak gören analistler, yatırımcıların elini çabuk tutması gerektiğini dile getirdi.

YAZ AYLARINDA YÜKSELİŞ BEKLENTİSİ

Analistler, yaz aylarında hem düğünlerin artması hem de altın fiyatlarının FED baskısından kurtulması nedeniyle yeni rekorlar olabileceğina işaret ediyor. Bu nedenle altın alacaklara ellerini çabuk tutmaları öneriliyor.

Dolar bugün ne kadar? 15 Haziran dolar kaç TL?

Et ve Süt Kurumu et fiyatlarını artırma kararı aldı! Güncel fiyat listesi yayınlandı

Emekli ve memurun temmuz zammı açıklandı! En düşük emekli zammı ne kadar olacak?