Altın & Gümüş

Analistlerden altın alacaklara çok mühim tavsiye: Yengeniz bile size bu iyiliği yapmaz

Analistler, altın alacak vatandaşlara hayati bir tavsiyede bulundu. Şu sıralar gram altının 975 TL bandından işlem gördüğünü hatırlatan analistler, "Yengeniz bile size bu iyiliği yapmaz" diyerek altın almanın tam zamanı olduğunu vurguladı. Asgari ücretteki artış bir nebze de olsa yüzleri güldürürken, altın ve dolarda neler yaşanacağı daha da merak konusu haline geldi

Türkiye'de enflasyon rakamlarının tarihi seviyelere ulaşmasının ardından vatandaşların gözü kulağı ekonomiden gelecek haberlere kilitlendi. Asgari ücretteki artış bir nebze de olsa yüzleri güldürürken, altın ve dolarda neler yaşanacağı daha da merak konusu haline geldi. 

"YENGENİZ BİLE BU TAVSİYEYİ YAPMAZ"

Analistler, altın fiyatları için "Yengeniz bile size bu tavsiyeyi yapmaz" diyerek dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Şu sıralar gram altının 975 TL seviyelerinden işlem gördüğünü belirten analistler, altın almanın tam zamanı olduğuna vurgu yaptı. 
 

DÜŞÜŞÜN GEÇİCİ OLACAĞI TAHMİN EDİLİYOR

Çünkü analistler, altın fiyatlarındaki bu düşüşün geçici olacağını ve önümüzdeki günlerde gram altının yeniden 100O TL seviyelerinin üzerine çıkacağını düşünüyor. İşte analistlere göre bu dönemde altın kesesini dolduran kar edecek, geç kalanlar ise kafasını duvarlara vuracak. 
 

BOZDURMAK RİSKLİ

Analistler, ihtiyacı olanların mecbur olduğunu belirtirken, ihtiyacı olmayanların ise şu anda altın bozdurmasının riskli olduğunu savundu. 
 

Bakan Kirişci resmen açıkladı! Çiftçiye ne ektiğini bildirme zorunluluğu geliyor! 

3600 ek gösterge yüz güldüren gelişme! İşte yeni maaş ve ikramiye tablosu

Bayramda köprü ve yollar ücretsiz mi? Bakan bizzat açıkladı