Ekonomi

Analistlerden elinde altını olanlara hayati uyarı! Rakam verip, demirleyeceği noktayı söylediler

Analistler, son günlerde başta gram olmak üzere artan metal türleriyle ilgili önemli uyarılarda bulundu. Savaş başta olmak üzere enflasyondaki baskılar devam ettiği sürece gram altında 968 TL ve 996 TL seviyeleri direnç görülüyor. Güvenli liman olması nedeniyle çok sık tercih edilen altın fiyatlarındaki yükseliş de vatandaşların dikkatini toplamaya yetti

Başta savaş olmak üzere dünya ekonomisinde yaşanan gelişmeler, metal fiyatlarını da doğrudan etkiliyor. Güvenli liman olması nedeniyle çok sık tercih edilen altın fiyatlarındaki yükseliş de vatandaşların dikkatini toplamaya yetti.

 

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Şu an itibariyle çeyrek altın bugün 1.488,00 liradan alınıyor, 1.502,00 liradan satılıyor. Ancak asıl çarpıcı yükseliş ise gram altında. Analistler, gram altınla ilgili çok önemli uyarılarda bulundu.

ÖNCEKİ GÜN YÜZDE 3 DEĞER KAZANDI

Kıymetli metal önceki gün öğle saatleri itibariyle aylık bazda yüzde 3 değer kazanmış oldu. Analistler yükseliş momentumu korunduğu sürece altında 2010 dolar direnç seviyesinin izleneceğini belirtiyorlar.

GRAM ALTIN NEREDE DEMİRLEYECEK?

Geri çekilmelerde ise 1.980 ve 1.958 önemli destek konumunda. Gram altın tarafında da son dönemde yükseliş hareketi görülüyor. Bu artış eğilimi devam ettiği vakit 968 TL ve 996 TL seviyelerinin direnç olarak izlenebileceği belirtiliyor.

Son dakika petrolün varil fiyatı düşüyor! Petrolün varil fiyatı bugün ne kadar? İşte petrolün varil fiyatı 20 Nisan 2022

Memur ve emekli maaşında hesap yenilendi! Kim kaç lira alacak? İşte mesleklere göre yeni maaşlar...

İslam Memiş'in dolar tahmini gündeme bomba gibi düştü! Dolar/TL temmuzda 18 lira olacak...