Altın & Gümüş

Analistlerden hiç bir yerde bulamayacağız altın tavsiyesi! Sonra kaçırdık demeyin

Altında kısa süreli düşüş ardından önce yükseliş sonra ise yata seyir meydana geldi. Analistler, yatırımcıların altın almaya devam etmesini çünkü altının hala en güvenli yatırım aracı olduğunu vurguluyor. Baskı altına giren altın önce düşüş eğilimine girdi fakat daha sonra toparladı

Dolar piyasasında yaşananlar ve ABD Merkez Bankası'nın faiz artırımı, altını doğrudan etkiledi. Baskı altına giren altın önce düşüş eğilimine girdi fakat daha sonra toparladı. Analistler, altınla ilgili hiç bir yerde olmayan tavsiyeyi vererek, "Altın almaya devam" ifadelerini kullandı.

1850 DOLAR SEVİYESİNİN ÜZERİNDE YATAY SEYREDİYOR

Spot altın fiyatı, dün ABD'de açıklanan Nisan ayı enflasyon rakamları sonrası yaşanan dalgalanmanın ardından 1850 dolar/ons seviyesinin üzerinde yatay seyir izliyor. Analistler, ABD'de çekirdek enflasyonun yükselmeye devam etmesinin yarattığı endişeler ve Fed'in politika duruşuna ihtiyatlı yaklaşılması altın fiyatına destek veriyor.

GÜVENLİ LİMAN OLMAYA DEVAM

Altına yatırımın güvenli liman olmaya devam ettiğini ancak ABD Doları'nın önde gelen para birimleri karşısında 20 yılın en yüksek seviyesinden işlem görmesinin yarattığı baskının sürdüğünü ifade eden analistler, altın fiyatı için destek seviyesi olan 1840 dolar/ons seviyesini gösteriyor. Bugün için direnç 18674 dolar/ons.

Çiftçilerin gözü bu haberde! Gübre fiyatlarına indirim yapıldı mı? Hangi gübre kaç lira? 12 Mayıs 2022 fiyat listesi

Ehliyeti olanlar için son dakika uyarısı! Eğer şimdi bunu yapmazsanız idari para cezası kesilecek!

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...