Ticari

AND Kozyatağı: Türkiye’nin ilk ve tek 5 yıldızlı ofis binası!

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi.

Sekiz uluslararası ödülü ve kısa sürede ulaştığı yüzde 60 doluluk oranı ile iş dünyasının yeni adresi olan AND Kozyatağı’nın iş güvenliği ve sağlığı alanındaki başarısı küresel çapta tescillendi!

İngiltere merkezli British Safety Council’den “5 Star” alan AND Kozyatağı, “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 74 tesis arasından bu sertifikayı almaya hak kazanan Türkiye’deki ilk ve tek bina oldu.


Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, referans projesi AND Kozyatağı ile uluslararası başarılarına bir yenisini daha ekledi. AND Kozyatağı, British Safety Council tarafından yapılan değerlendirme ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 94.9 puanla Türkiye’nin 5 Star sertifikası almaya hak kazanan ilk binası oldu.

Söz konusu sertifika, AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve British Safety Council’in Türkiye partneri Doğa HSE Group Genel Müdürü Sertaç Güven’in katılımıyla AND Kozyatağı’nda düzenlenen toplantıda takdim edildi. 


http://www.andgayrimenkul.com.tr/and-kozyatagi.aspx




Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Anadolu Grubu'nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul, Kozyatağı'ndaki ofis projesi iş güvenliği ve sağlığı alanında uluslararası başarı kazandı. İngiltere merkezli British Safety Council'den "5 Star" alan AND Kozyatağı, "İş Sağlığı ve Güvenliği" alanında 94.9 puanla 74 tesis arasından bu sertifikayı almaya hak kazandı. AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta, şirket olarak 'Yap-Yaşat' felsefesi doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Metrekare kiralama bedelimiz ortalamanın üzerinde olmasına rağmen, binamızda yüzde 60 doluluk oranını yakalamış durumdayız. Ofis kiralama açısından durgun sayılabilecek bir dönemde yakaladığımız bu başarıda yönetim anlayışımız büyük rol oynuyor" dedi. Uluslararası firmaların ofislere ilgi gösterdiğini ifade eden Usta, yıl sonuna kadar tüm binayı doldurmayı hedeflediklerini kaydetti. Metrekare fiyatlarının İstanbul'un her bölgesinde ortalama 2 dolar düştüğünü belirten Usta, AND Kozyatağı'nda ofis kiralarının metrekaresinin ortalama 26 dolar olduğunu, kiralarda indirim yapmayı düşünmediklerini kaydetti.



Dünya



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



ANADOLU Grubu’nun gayrimenkul sektöründeki markası AND Gayrimenkul’ün  ‘AND Kozyatağı’ projesi British Safety Council tarafından yapılan değerlendirme ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” alanında 94.9 puanla 5 Star sertifikası almaya hak kazandı.


Söz konusu sertifika, AND Gayrimenkul Genel Müdürü Ali Baki Usta ve British Safety Council’in Türkiye partneri Doğa HSE Group Genel Müdürü Sertaç Güven’in katılımıyla AND Kozyatağı’nda düzenlenen toplantıda takdim edildi. Ali Baki Usta, “Kullanıcı dostu, verimlilik ve sürdürülebilirliğe odaklı bir yapı istiyorduk. Titiz seçim süreçlerinin ardından, atıl bir yapıyı, LEED Platin sertifikalı 8 ulusal ve uluslaraası ödül sahibi, çevreci bir yapıya dönüştürdük”  dedi.



Hürriyet