28 / 04 / 2024

Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi!

Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi!

Firma: El Emin İnşaat

Proje: Anfa Life Residence

Satış süreci devam eden Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi ile ilgili ayrıntılı bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Anfa Life Residence Beylikdüzü 'nün minimum fiyatı 89 bin TL...





İçerisinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı  Anfa Life Residence  projesi konum olarak Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Daire seçeneklerinin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi haberimizin devamında yer alıyor. 


2 blok halinde inşa edilen Anfa Life Residence projesinde birbirinden farklı 8 tip dire seçeneği yer alıyor. Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi 'nin ayrıntıları şöyle: 


Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi: 


Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi 'ne göre projedeki daireler  89 bin liralık başlangıç fiyatı ile satılıyor.


 Anfa Life Residence Beylikdüzü fiyat listesi 'nin daha detaylı bilgisi için projeye 0212 854 07 64 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. Anfa Life Residence Beylikdüzü ödeme planı şöyle: 


Anfa Life Residence Beylikdüzü ödeme planı 'na göre projede 24 aylık vade imkanı yer alıyor. 


 Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Marmara Park AVM'ye, sağlık kurumlarına ve TEM bağlantı yoluna 2 dakika mesafede bulunan Anfa Life Residence Beylikdüzü 'nün içinde Türk hamamı, sauna, resepsiyon, kapalı otopark, spa, güvenlik ve  fitness center gibi olanaklar yer alıyor.



Web adresi: http://www.anfaliferesidence.com

Telefon: 0212 854 07 64

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön