Genel

Anfaş City Fuarı 13 Nisan'da Antalya'da yapılacak!

Türkiye'de alanında tek şehircilik ve teknolojileri Fuarı Anfaş City Expo Fuarı'na ilgi gün geçtikçe artıyor. şžehircilik ve Teknolojil‹eri Fuarı bu sene de rekor sayıda başkanın katılımıyl‹a kapılarını açıyor...  

NFAşž olarak bu yıl ikinci kez düzenleyeceğimiz Anfaş City Expo Fuarı ile 13-15 Nisan 2011 tarihleri arasında, Antalya Expo Center'da yapılacak...  

2010 yılında ilkini düzenlediğimiz ve başarısıyla büyük ses getiren, Türkiye'de alanında tek şehircilik ve teknolojileri Fuarı Anfaş City Expo Fuarı'na ilgi gün geçtikçe artıyor.

Anfaş City Expo 2011 Fuarı için ülkemizi ziyaret edecek olan heyet, Irak Ulusal Yatırım Komisyonu   Genel Direktörü Gazanfer Al-Baeati başkanlığında 13 Nisan 2011 günü Antalya Expo Center'da olacak.

Heyet dahilinde Irak Elektrik Bakanlığı, Kerkük Yatırım komisyonu, Irak Belediyelerden sorumlu Devlet Bakanlığı ve Tarım Bakanlığında yetkili mühendis ve proje müdürleri yer alıyor.
 
2010 yılında 3 kişilik bir heyetle fuarımızı ziyaret eden komisyon, fuarda kurdukları başarıyla sonuçlanan bağlantıların Irak'ın yeniden yapılandırılması yolunda sağladığı fayda sebebi ile yönetimize teşekkür mektubu iletmişlerdi.
 
Anfaş City Expo 2011 Fuarı tüm dünyadan belediye başkanlarını ağırlıyor

13-15 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 2. Anfaş City Expo Fuarı'nı destekleyen Türk Dünyası Belediyeler Birliği'ne bağlı tüm üye belediyelerin fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği üye belediyeleri Anfaş City Expo Fuarı'nda
Üyeleri arasında Türkiye'nin yanı sıra Azerbaycan, Kırgız Cumhuriyeti, Bosna Hersek, Rusya Federasyonu Dağıstan Cumhuriyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Moldova, Moğolistan, Makedonya, Irak Cumhuriyeti, Kosova Cumhuriyeti, Pakistan İslam Cumhuriyeti, Macaristan ve Kazakistan gibi ülkelerin belediyeleri bulunduran Türk Dünyası Belediyeler Birliği bu sene de Anfaş City Expo Fuarı'nın tanıtımını   yaparak üyelerini fuarımıza davet etmiştir.

“Anfaş City Expo 2011 Fuarı ” KOSGEB'in yayınladığı “2011 Yılı Yurtiçi Fuar Tedarikçileri Veri Tabanı ” listelerinde ilan edildi. KOSGEB desteği Anfaş City Expo Fuarı'na katılımcı olan firmaların fuar katılım bedellerini belli oranlarda karşılıyor.