29 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı!

Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı!

Firma: Anka Yapı

Proje: Evim Kadıköy

Anka Yapı Evim Kadıköy İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe' de yükseliyor. Anka Yapı tarafından konumlandırılan Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı hakkında detaylı bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz.



Anka Yapı  Evim Kadıköy  ödeme planı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için haberimizi okumanız yeterli. Proje, İsatnbul Anadolu Yakası Kadıköy'de yükseliyor.


Toplamda 550 konuttan oluşan  Anka Yapı  Evim Kadıköy projesinde 2 bin 500 konut bulunuyor. Projede 1+0'dan 5,5+1'e kadar bir çok konut seçeneği yer alıyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı!


Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planı na göre projede peşinatlar yüzde 25'ten başlıyor. Anka Yapı Anka Yapı Evim Kadıköy ödeme planına göre projede yüzde 25 peşinatla 12 ay vade farksız, yüzde 40 peşinatla 24 ay vade farksız, yüzde 50 peşinatla 36 ay vade farksız ödeme seçenekleri sunuluyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy teslim tarihi 22 ay sonra olarak belirlendi.


Projede; concierge, spa, fitness merkezi, sauna, kütüphane odası, lounge alanı, mini club, açık / kapalı yüzme havuzu, lounge alanı, toplantı salonu ve daha bir çok sosyal olanak yer alıyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy satış ofisi proje alanında yer alıyor. 


Anka Yapı Evim Kadıköy ulaşım;


Telefon: 444 38 11

Web adresi: www.evimkadikoy.com


projeye sor



Geri Dön