Genel

Ankamall'daki Electro World'den 1.5 milyonluk rekor satış

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, açılışlarda yalnızca birkaç üründen oluşan stok adediyle ortaya çıkıp müşterileri düş kırıklığına uğratmadıklarını ifade etti

Elektro World, Türkiye genelinde 11'inci mağazasını Ankamall Alışveriş Merkezi'nde açtı. Elektro World'den yapılan açıklamada, dün saat 06.00'da 5 binin üzerinde Ankaralı ile birlikte hizmete açılan mağazadan, yüzde 70'e varan indirimler, fırsatlar ve sürprizler nedeniyle ilk 4 saatte 1.5 milyon liralık satış yapıldığı duyuruldu. Açıklamada, mağazada 65 farklı elektronik ürün grubunda, 500'ün üzerinde marka ve 25 bin çeşit ürünün, 5 bin metrekare satış alanında hizmete sunulduğu ifade edildi.
Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, açılışlarda yalnızca birkaç üründen oluşan stok adediyle ortaya çıkıp müşterileri düş kırıklığına uğratmadıklarını ifade etti. Avrupa'nın önde gelen elektrikli ürünler perakendecilik grubu olan DSG International plc'nin (DSGi) markası olan uluslararası elektronik mağazalar zinciri Electro World, Türkiye'de DSGi/Esas Holding/ODESA ortaklığıyla faaliyet gösteriyor. Şirket, telekomünikasyon ürünleri, bilgisayar yazılım ve donanımı, beyaz eşya, tüketici elektroniği, küçük ev aletleri, mutfak ekipmanları gibi çok sayıda ürün ile elektronik mağazacılığı alanında faaliyetini sürdürüyor.
Radikal