Kent Haberleri

Ankapark EXPO'da!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bugün başlayan ve 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016’da, en büyük projesi olan ve yapımı devam eden Ankapark'ı, tüm dünyaya tanıtacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da bugün başlayan ve 6 ay boyunca açık olacak Antalya EXPO 2016’da, en büyük projesi olan ve yapımı devam eden Ankapark'ı, tüm dünyaya tanıtacak.

Dinozorları, oyuncakları ve sanal oyun alanlarıyla dünyanın en büyük tema parkı olarak hizmete açılacak Ankapark 'ın tanıtılacağı 3 dönümlük alanda, ziyaretçiler içintüm hazırlıklarını tamamladı.

Felsefesi “Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya” , teması ‘Çiçek ve Çocuk’, sloganı ise “Geleceği Yeşertmek” olan EXPO 2016 Antalya’da, sadece Ankaralı çocukların değil, küçük-büyük her yaştan insanın merakla açılışını beklediği,dünyanın en büyük tema parkı Ankapark, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan itibaren 6 ay boyunca her gün,çocuklara bayram yaşatacak.


-HEM ÇOCUKLARA HEM DE BÜYÜKLERE EĞLENCE...

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli birimlerinden Antalya’ya gelen 100 kişilik ekip, yoğun bir çalışma temposuyla, 3 dönümlük alana, sergilenecek oyuncak ve diğer görsel malzemeleri yerleştirerek, hazır hale getirdi. Ankapark  tanıtım alanında, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, kapalı ve açık etkinlik bölümleri bulunuyor. 

Çocuklarla birlikte büyüklerin de eğlenceli saatler geçirebileceği Ankapark  temalı açık bölümde "Dinozor Alanı", çocukların çiçeklerle dans edeceği "Çiçek Ritm Sahnesi", fotoğraf çektirebileceği "Çiçek ve Robot" sahneleri, "Aquatik Sahne Gösterisi", "Kedi Ailesi", "FamilyCoaster", "Çim Kedi" ve "Kalpli Yol"bulunuyor.

Ankapark  kapalı oyun alanlarında ise çocuklar "Sanal Gerçeklik Odası,RobotLed, Robotlar, Roller CoasterSimilatörü, Nuh’un Gemisi’nde bulunan hareketli oyuncaklarla,eğlenceli dakikalar yaşayacak.


-ANTALYA EXPO’DA 6 AY ANKAPARK COŞKUSU YAŞANACAK 

Büyükşehir Belediyesi, Antalya Aksu’da 1121 dekarlık alanda gerçekleşecek EXPO 2016 Antalya’da, 3 bin 200 metrekarelik bir alanda tanıtım yapacak. 

Ankapark tanıtım alanında ziyaretçilerin büyük ilgisini çekecek 25 metre uzunluğunda, 5 metre genişliğinde, 6 metre yüksekliğinde giriş kapısı yer alacak. 

Tanıtım alanı,1240 metrekare peyzaj alanı, 414 metrekare kapalı alan, 210 metrekare roller coaster alanı, 105 metrekare dinozor alanı, 414 metrekare fıskiye gösterileri ve çeşitli etkinliklerin düzenleneceği havuz ve sahne alanından oluşacak.



Ankara Büyükşehir Belediyesi





Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ankara Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da 6 ay açık kalacak Antalya EXPO 2016’da yer aldı. EXPO’da yapımı devam eden ve açılması dört gözle beklenen ANKAPARK projesi de tüm dünyaya tanıtılacak

Felsefesi 'Gelecek Nesiller için Yeşil Bir Dünya', teması 'Çiçek ve Çocuk', sloganı ise 'Geleceği Yeşertmek' olan EXPO 2016 Antalya'da dünyanın en büyük tema parkı ANKAPARK da tanıtılıyor. Dinozorları, oyuncakları ve sanal oyun alanlarıyla dünyanın en büyük tema parkı olarak hizmete açılacak ANKAPARK'ın tanıtılacağı 3 dönümlük alanda, ziyaretçiler için tüm hazırlıklarını tamamladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'ndan itibaren 6 ay boyunca her gün, çocuklara bayram yaşatacak.


100 KİŞİLİK EKİP ÇALIŞTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli birimlerinden Antalya'ya gelen 100 kişilik ekip, yoğun bir çalışma temposuyla, 3 dönümlük alana, sergilenecek oyuncak ve diğer görsel malzemeleri yerleştirerek hazır hale getirdi. ANKAPARK tanıtım alanında, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin, kapalı ve açık etkinlik bulunuyor. Çocuklarla birlikte büyüklerin de eğlenceli saatler geçirebileceği ANKAPARK temalı açık bölümde "Dinozor Alanı", çocukların çiçeklerle dans edeceği "Çiçek Ritm Sahnesi", fotoğraf çektirebileceği "Çiçek ve Robot" sahneleri, "Aquatik Sahne Gösterisi", "Kedi Ailesi", "Family Coaster", "Çim Kedi" ve "Kalpli Yol" bulunuyor. ANKAPARK kapalı oyun alanlarında ise çocuklar "Sanal Gerçeklik Odası, Robot Led, Robotlar, Roller Coaster Similatörü, Nuh'un Gemisi'nde bulunan hareketli oyuncaklarla, eğlenceli dakikalar yaşayacak.

Sabah