17 / 05 / 2024

Ankara Aloha Evleri'nde 450 bin dolar!

Ankara Aloha Evleri'nde 450 bin dolar!

Aloha Evleri'ninde konutlar 450 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor



AlohaYapı Endüstrisi tarafından Gazi Osman Paşa Büyük Esat Vadisi'nde hayata geçirilen Aloha Evleri'nin en önemli özelliği 72 bin 510 metrekarelik bir orman içinde bulunuyor olması. 17 bin 735 metrekare alan üzerinde inşa edilen ve yaşamın nisan ayında başlayacağı bu projenin yaşam alanlarında sincaplar ve kaplumbağalar bulunması ve hobi bahçelerinin tasarlanmış olması ise projeyi daha da sıcak kılan unsurlardan. Projenin sıradışı özelliklerinden biri de her daireye, yaz aylarının her pazar sabahında, sebze ve meyve bahçelerindeki organik ürünlerden hazırlanan küçük bir sepet verilecek olması.
Doğayla içiçe bir temayla geliştirilen proje, akıllı ev teknolojisiyle de donatılmış. Evler TV prizleriyle, istenilen odadan, 4 uydunun istenilen yayınını HD olarak izleyebiliyor.
Projedeki konutlar ise birbirleriyle hiç ortak duvarı olmayan sessiz ve özel sistemlere sahip olarak tasarlandı. Her bir evden özel bir asansör ile SPA/Spor ve Sağlık Kulübü olan Oxygen Club'a girilebiliyor.
3 blokta 51 normal, 15 dubleks konuttan meydana gelen projede alanları 224 metrekareden başlayıp 488 metrekareye kadar yükselen aralarında bahçe ve çatı dublekslerinin de yer aldığı konut tipleri bulunuyor.
Projede fiyatlar ise 450 bin dolar ile 1 milyon dolar arasında değişiyor. Ödeme planında ise konut bedelinin yüzde 20'si peşinat olarak veriliyor. Yapı Kredi Bankası'ndan 12 aya kadar sıfır, 120 aya kadar ise yüzde 0.89 faizle konut kredisi kullanılabiliyor.
 
www.alohaevleri.com.tr
0312 495 11 00

Geri Dön