27 / 04 / 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları'nda satışlar devam ediyor. Proje kapsamında yaklaşık 1192 bağımsız alan inşa edilecek. Dikmen Vadi Konutları'nda ev fiyatları 1 milyon 930 bin TL'den başlıyor.



Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Dikmen Vadi Konutları”nın satışına devam ediyor. Konut satışlarından elde edilen gelirle düşük ya da orta gelirli vatandaşlar için yeni konut projeleri hayata geçirilecek.

Toplam 7 blok ve 1192 adet bağımsız alanın inşa edileceği projedeki konutlar ‘1+0’dan, ‘4+1’e kadar farklı seçenek sağlıyor.

PORTAŞ (Proje İnşaat Taahhüt Asfalt Sanayi ve Ticaret AŞ), Çankaya ilçesinde temeli atılan “Dikmen Vadi Konutları”nın satışı devam ediyor.

Ankara'nın en büyük rekreasyon alanı olan Dikmen Vadisi'nin 5. etabında inşa edilecek olan proje hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlar, “0312 440 94 20” numaralı telefondan veya “www.portas.com.tr” adresi üzerinden ulaşım sağlayabilir.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL den başlıyor!

DİKMEN VADİSİ’NDE KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Başkentin en önemli konut bölgelerinden birinde hayat bulan Dikmen Vadisi'nde güven ve kaliteyi simgeleyen projede en düşük satış fiyatı 1 milyon 930 bin Türk Lirası olarak belirlendi.

Konutların fiyatları bulundukları blok ile kat gibi seçeneklerine ve büyüklüğüne göre değişiyor. ‘4+1’ konutların fiyatları ise 8.300.000 Türk lirasına kadar çıkabiliyor.

Birbirine komşu iki parsel üzerinde inşa edilecek konutlar toplam 17 blok, sosyal tesisler, spor merkezleri ve ticari alanlardan oluşacak.  

Tek parselde az katlı bloklarda konutlar geniş metrekarelere sahip olacak şekilde, diğer parselde ise yüksek katlı bloklarda küçük metrekareli olacak şekilde hayata geçilecek. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Dikmen Vadi Konutları 1 milyon 930 bin TL den başlıyor!

VATANDAŞLAR ONLİNE OLARAK BAŞVURU YAPILABİLİYOR

Doğal yaşam alanları, açık ve kapalı otopark, spor kompleksleri ile ticari alanların yer aldığı PORTAŞ Dikmen Vadi Konutları’ndan ev sahibi olmak isteyenler “https://www.portas.com.tr/dikmen-vadi-konutlari-satis-talep-formu”  sayfası üzerinden de satın alma talebini gerçekleştirebiliyor.

Öte yandan bilgi almak isteyen vatandaşlar "0312 440 94 20" numaralı telefondan veya “www.portas.com.tr” adresi üzerinden ayrıntılı bilgiye ulaşabilecekler.

Konut sitelerinde günübirlik kiralama eziyeti son buluyor!

Malatya bugün yine sallandı, Jeoloji profesörü uyardı: Depremler devam edecek! 

Hisseli arsada imar affı var mı?


Geri Dön