Konut

Ankara Elmar Towers 18 Nisan'da satışa çıkacak!

Başkent’te, Eskişehir Yolu üzerinde mimarisi ve satış formülüyle ses getirecek bir gayrimenkul projesine başlayan Elmar Yapı, çekici ve modern projesiyle yatırımın geri dönüş süresini 10 yıla indiriyor.

Ankara’da kendi alanlarında başarılı 3 işadamının bir araya gelerek kurduğu Elmar Yapı A.Ş., Eskişehir Yolu üzerinde 650 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Elmar Towers projesini görkemli bir basın toplantısı ile tanıttı. 


Elmar Yapı Ortakları Salih Küsmüş, Ufuk Küsmüş, Siyami Öztürk ile Elmar Yapı’nın Pazarlama Direktörü Oğuz Kaan Karaer, İstanbul Çırağan Sarayı’nda basın dünyasının saygın isimleriyle öğlen yemeğinde bir araya geldi. Emlak sektörünü yakından takip eden ve yazılarıyla emlak takipçilerine yön veren basın mensuplarının hazır bulunduğu yemekte, Elmar Yapı ortakları, misafirlerine kısa bir hoş geldin konuşması yaptı.


Fonksiyonel ve Mikro Yaşamı Özendirecek

Elmar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Salih Küsmüş, Elmar Towers’ın taşıdığı farklılıklar nedeniyle kentte yapılan yeni projeler arasından kısa zamanda sıyrılacağını söyledi. Salih Küsmüş projenin konut büyüklükleri açısından fonksiyonel ve mikro yaşamı özendireceğini ifade etti.  Son dönemde yapılan küçük metrekareli evlerin yaşam alanı olarak fonksiyonellik sunmaktan uzak kaldığını belirten Salih Küsmüş, Ankara’da 1+1 tipi konutların genellikle 100 metrekare ortalama büyüklükte olduğunu söyledi. 

Oysa yaşam alanları büyürken, özellikle de kullanılmayan bölümler için ilave dekorasyon, temizlik, ısıtma gibi harcamalar yapıldığını belirten Salih Küsmüş, Elmar Towers’ın bu gerçekten yola çıkarak konumlandırıldığını açıkladı. Elmar Towers’da 45 metrekarelik 1+1 konutların yoğunlukla bulunacağını ifade eden Salih Küsmüş, Ankara Eskişehir Yolu’nda bu ölçekte mikro yaşam projelerine az rastlanıldığını söyledi.


http://www.elmartowers.com/