29 / 06 / 2024

Ankara Era Kule Çukurambar satışa çıktı! Yeni proje!

Ankara Era Kule Çukurambar satışa çıktı! Yeni proje!

4A Grup İnşaat tarafından Çankaya'da yükselen Era Kule Çukurambar satışa çıktı. Era Kule Çukurambar'da konut fiyatları ne kadar? İşte Era Kule Çukurambar projesi ile ilgili ayrıntılar...



Era Kule Çukurambar, 4A Grup İnşaat imzasıyla Çankaya'da inşa ediliyor. Tek blok halinde yükselen proje toplam 7 bin 326 metrekare alana sahip. Toplam 103 konuttan oluşan projedeki tüm konutlar 1+1 olarak inşa ediliyor. 

Eşsiz şehir manzarasına sahip olan Era Kule Çukurambar projesinde geniş ve ferah daireler yer alıyor. Merkezi konumda inşa edilen proje sosyal alanları bakımından da dikkatleri üzerine çekiyor.

ERA KULE ÇUKURAMBAR SOSYAL ALANLAR NELER?

Era Kule Çukurambar projesinde sosyal alan olarak; 24 saat güvenlik, kameralı çevre güvenlik sistemi, kapalı spor salonu, resepsiyon hizmeti ve kartlı geçiş sistemi, çocuk oyun alanı, her daireye oda sayısı kadar otopark imkanı jeneratör sistemi, yangın söndürme sistemi yer alıyor.

Era Kule Çukurambar projesi, deprem yönetmliğine uygun, radye temel sistemi ve ısı ve yangın yönetmeliğine uygun olacak şekilde inşa ediliyor. Projenin inşaat çalışmalarına yeni başlanmış olup teslimlerin Haziran 2026'da yapılması planlanıyor.

Ankara Era Kule Çukurambar satışa çıktı! Yeni proje!

ERA KULE ÇUKURAMBAR KONUT FİYATLARI NE KADAR? ERA KULE ÇUKURAMBAR  FİYAT LİSTESİ 8 HAZİRAN 2024

Era Kule Çukurambar projesi toplam 103 konuttan oluşmakta. Tamamı 1+1'lerden oluşan daireler 66 metrekare büyüklüğünde. 

1+1 dairelerin fiyatları 9 milyon 890 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimlerin Haziran 2026'da yapılması hedefleniyor. 

Eyüp Kemer Suits 2'de hemen teslim fırsatı!

Rams Garden Bahçelievler'de bayrama özel yüzde 25 indirim kampanyası!

 


Geri Dön