27 / 04 / 2024

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.



Başkent Ankara’nın en lüks villa projeleri arasında yer alan, standartların üstünde bir inşaat kalitesi ve kusursuz işçilikle Beytepe’de hayata geçirilen Gökdemir Villaları projesinde sona gelindi. Akıllı ev teknolojisi ile inşa edilen projede yaşam bu yılın Mart ayında başlayacak.

20 seneyi aşkın inşaat ve mimari tecrübesi ile bugüne kadar toplamda 5 bin konutu başarıyla tamamlayan ve başkent Ankara’nın en büyük konut üreticileri firmaları arasında yer alan Emre Gökdemir İnşaat’ın Beytepe’de hayata geçirdiği villa projesi büyük oranda tamamlandı

7 bin 134 metrekare arsa alanında yüzde 65’lik bir yeşil alan sunan ve toplam 14 villanın yer aldığı sitede bahçe sulama sisteminde gri su teknolojisi kullanılıyor. Ayrıca 7/24 teknik ve fiziki güvenlik olduğu sitede, her bir villaya 4 araçlık kapalı otopark ve elektrikli araç şarj ünitesi de sunuluyor.

Ankara Gökdemir Villaları Mart ta teslim!

AKILLI EV TEKNOLOJİSİYLE DONATILDI

Akıllı ev teknolojisiyle, en kaliteli inşaat malzemelerinin kusursuz bir işçilikle uygulandığı  Ankara  Gökdemir Villaları, kullanıcılarına mükemmeli yaşatmak üzerine inşa edildi. Projede yer alan villalar 8 oda 1 salon olarak tasarlanırken 6 banyoya da sahip.

Ankara Gökdemir Villaları'nda yer alan villalar 600 metrekare brüt 456 metrekare net kullanım olanına sahip. Dört katlı olarak tasarlanan villalarda panoramik asansör de bulunuyor.

Gökdemir Villaları bahçe ile iç içe salonu ve mutfağı, ev hizmetleri görevlisi odası, sauna, fitness alanı ve hobi atölyesi daha fazla kullanılabilir alanlar sunuyor. Kullanıcılarının yaşam kalitesini en üst seviyelere çıkaran bir mimari anlayışla inşa edilen Gökdemir Villaları yaşamda konforu ulaşımda rahatlığı da sunuyor.

Web: https://emregokdemir.com.tr/

Gürkayalar Konsept'te yaşam Temmuz'da başlıyor! 

KİPTAŞ Maslak Koru'da yüzde 15 indirim! Aralık 2025'te teslim!

Nexonya Fergana Aralık 2025'te teslim! Yüzde 35 peşinatla!


Geri Dön