27 / 04 / 2024

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 



Ankara Gölbaşı’nda 74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Ramazan Şimşek, “Gölbaşı'nda 74 parseldeki imar planı sorunu çözüldü” şeklinde açıklama yaptı. Şimşek, gazetecilere Vilayetler Evi'nden başlayarak Haymana Yolu Askeri Dinlenme Tesisleri'ne kadar olan bölgede bulunan 74 parseldeki imar problemlerine ilişkin değerlendirme yaptı.

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Bu alandaki planlamaya itiraz eden şahıslarla uzlaşmaya gidilerek sorunu ortadan kaldırdıklarını vurgulayan Şimşek, şu şekilde konuştu:

"74 parsel Gölbaşı'nın kurulduğu alandır ve bu alan yıllardır ilçemizin kalkınmasına, büyümesine ve yapılaşmasına engel olmuştur. O dönemden bu döneme kadar bütün belediye başkanları bununla mücadele etmiştir. Hepsine de emeklerinden dolayı teşekkür ederim. 2019 seçimlerinde özellikle Karşıyaka ve Gaziosmanpaşa mahallelerinde her gittiğimiz evde bu sorun dile getiriliyordu. Biz de bu konuda özerimize düşeni yapacağımızı söylemiştik. Belediye başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve bürokratlarımızın katkılarıyla 74 parselin çözümünü yaptık ve vatandaşlarımızın tamamının tapusunu aldık."

Yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini, bugün itibari ile artık inşaat ruhsatlarının verilebileceğini bildiren Şimşek, bu parselde üç okula alan açtıklarını da belirtti. Şimşek, tüm halkın yılbaşını kutladığını da sözlerine ekledi.

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!


Geri Dön