İş Fırsatları

Ankara Hacettepe Üniversitesi 621 Personel Alıyor! Son başvuru tarihi 19 Nisan 2023!

Ankara Hacettepe Üniversitesi 621 Personel Alacağını duyurdu. Son başvuru tarihi 19 Nisan 2023 olarak belirlendi. İşte detaylar… Hacettepe Üniversitesine 621 Sözleşmeli Personel alınacağı duyuruldu

Çok sayıda kişi iş araştırması yapıyor. Hacettepe Üniversitesine 621 Sözleşmeli Personel alınacağı duyuruldu. Adaylar, başvurularını 19 Nisan 2023 tarihine kadar Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden yapacak.

Yerleştirme işlemleri ise genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan kişiler arasından 2022 KPSS (B) grubuna göre yapılacak. İlgili puan türü sıralaması esas alınmak suretiyle yapılacağı belirtildi.

Ankara Hacettepe Üniversitesi 621 Personel Alıyor! Son başvuru tarihi 19 Nisan 2023!

ANKARA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BAŞVURU EVRAKLARI, ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ BELLİ OLDU!

Başvuru sırasında aşağıda listelenen belgelerin tesliminin zorunlu olduğu belirtildi.

1.         Yurt dışındaki veya yurt içindeki öğretim kurumlarından mezun olup bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların denklik gösterir belgelerini Kariyer Kapısına yapılan başvurusu sırasında “Diğer Belgeleriniz” aşaması altında bulunan “Denklik Belgesi” alanına ilgili dokümanı mutlaka yüklemeleri gerekmektedir.

2.         Destek Personeli/Basit Bakım ve Destek Personeli/Yemek Hizmetleri pozisyonuna başvuranlar için gereken Sertifika, Ustalık ya da Kalfalık belgesi.

3.         E-Devlet üzerinden alınan tüm hizmet bilgilerini içerir (4A, 4B ve 4C Tescil) barkodlu “SGK Tescil ve Hizmet Dökümü/İşyeri Unvan Listesi”.

4.         Tecrübeye ilişkin olarak SGK dökümünden ayrıca olmak üzere görev ve pozisyon bilgisini içerir çalıştığı kurumdan alınacak onaylı belge.

5.         Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuranlar için Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartı (Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartı.)

** Her aday ilan edilen kadrolardan, listede yer alan sadece bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

** Başvuruda bulunacak adaylar, Resmi Gazete ilanı ile eş zamanlı olarak başvurularını 05.04.2023-19.04.2023 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Hacettepe Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden gerçekleştirecektir.

** Başvurular, bu ilanın Resmi Gazetede yayım tarihi itibarıyla başlayacak olup 19.04.2023 sona erecektir.

Ayrıntılar için: www.hacettepe.edu.tr

İŞKUR'dan hastanede çalışmak isteyenlere fırsat! İlkokul mezunu birçok kadroda işçi alımı!

Bu kuruma tam 75 personel alımı yapılacak! Temizlik görevlisi, teknisyen, büro personeli, şoför...

Başvurular başladı! Lise, ön lisans ve lisans mezunları için iş imkanı