28 / 04 / 2024

Ankara İş-Kur Genel Müdürlük Hizmet Binası inşaatı ihaleye çıkarıldı!

Ankara İş-Kur Genel Müdürlük Hizmet Binası inşaatı ihaleye çıkarıldı!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, Ankara'da İş-Kur Genel Müdürlük hizmet binası inşaatını yaptırmak üzere ihale açtı



Buna göre Yenimahalle ilçesi Gazi Mahallesinde A blokta 3 bin 531,92 metre kare, B Blokta 15 bin 226,82 metre kare, C blokta ise 3 bin 529,12 metre kare olarak toplam 22 bin 287,86 metre kare inşaat gerçekleştirilecek.

İhale, 28 Aralık 2009 tarihinde saat 10.00'da "açık ihale usulü" ile Bayındırlık ve İskan Bakanlığında "açık ihale usulü" ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 900 günlük süreyi kapsayacak olan inşaat ihalesine yerli ve yabancı tüm firmalar katılabilecek.

Ancak yerli istekliler lehine yüzde 3 oranında fiyat avantajı uygulanacak.

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek olan ihalede katılımcılar şartnameyi bedeli mukabili müdürlükten satın alabilecek.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğüne anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede, katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek.
AA


Geri Dön