27 / 04 / 2024

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ankara Jewel İncek'te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Firma: Ünsal Group

Proje: Jewel İncek

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...



Jewel İncek projesi Ünsal Group imzası ile hayata geçiriliyor. Başkent Ankara'da hayata geçirilen projede satış süreci devam ediyor. 

Ankara İncek'te yükselen  Jewel İncek  projesinde rezidans, ofis ve AVM bulunuyor. Söz konusu projede 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri mevcut.

Peki  Ünsal Group Jewel İncek projesinde yer alan konutların alanları kaç metrekare? Jewel İncek projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Ankara Jewel İncek projesinde kaç konut bulunuyor? Jewel İncek projesinde yer alan konutlar için indirim yapılıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Jewel İncek projesi ile ilgili detaylar...

Ankara Jewel İncek te yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı!

Ankara Jewel İncek projesinde yer alan konutların alanları 81 metrekare ile 196 metrekare arasında değişiyor.  Ankara  İncek ve Beytepe bölgesinin en önemli iki ana bulvarı olan Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve İncek Bulvarı’nın kesişiminde hayata geçirilen Jewel İncek projesinde 150 konut 50 adet ticari ünite bulunuyor.

ARALIK 2025'TE TESLİM

Ünsal Group imzası taşıyan Jewel İncek projesinde yüzde 10 indirim ve 0 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu projenin teslimlerinin 2025 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Ankara Jewel İncek projesinde spor salonu ve güvenlik mevcut.

Web: https://jewelincek.com/

Fitch Ratings'ten Avrupa konut piyasası açıklaması: Ilımlı fiyat artışı bekleniyor!

TOKİ İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım'daki 40 adet 3+1 konut satılıyor!

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!


projeye sor



Geri Dön