16 / 07 / 2024

Ankara Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı! Teslimler Aralık 2025'te!

Ankara Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı! Teslimler Aralık 2025'te!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda takas kampanyası başladı.  Peki Kasr-ı Han Konakları ne kadar? İşte detaylar...



Efeler Grup imzasıyla Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da inşa edilecek Kasr-ı Han Konakları'nda satışlar devam ediyor. Aynı zamanda projede takas kampanyası başladı. 

Kasr-ı Han Konakları'nda 27 adet loft ultra lüks akıllı villalar, 5.5 metre tavan yüksekliğine sahip. 750 metrekare arsa payı olan villalarda; 274 metrekare net kullanım alanı bulunuyor.

Mogan Gölü manzarasına sahip olan proje,  Ankara  TED Kolejine 5 dakika mesafede inşa ediliyor.  Amerikan “Cape Code” mimarisi ile tasarlanan projede, her birinin kendi banyosu olan 4+1 odalı villalar yer alıyor.

Aynı zamanda villalara ait ısıtmalı havuz ve kapalı otopark yer alıyor. Villalardan biri müstakil villa olarak hayata geçirilecek.  İnşaat aşamasının devam ettiği projede teslimlerin Aralık 2025'te yapılması planlanıyor. 

Ankara Kasr-ı Han Konakları nda takas kampanyası başladı! Teslimler Aralık 2025 te!

ANKARA KASR-I HAN KONAKLARI NE KADAR?  Ankara  KASR-I HAN KONAKLARI FİYAT LİSTESİ...

Kasr-ı Han Konakları'nda 4+1 villaların  fiyatları 45 milyon liradan başlıyor. Projede takas kampanyası başladı. Kampanya kapsamında firmadan gelen açıklamada ''Projemizi beğendiniz ama bütçeniz mi yetmiyor. Evinizi getirin taka yapalım''  ifadelerine yer verildi.

WEB: https://www.efelergrup.com/tr/index

TEL:90 555 101 97 01

Pastoral İstanbul'da villaların fiyatları 42 milyon 500 bin liradan başlıyor! 

Focus Pendik'te yüzde 50 peşin 15 ay vade fırsatı! 

Tuzla Kalekapı Konakları 5 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Geri Dön